Arama sonuçları: *

• Users: Alonedevil
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Bu sistemdeki psu idare eder mi?

kasa gayet normal bu sistem için bir kaç ay idare eder mi derken
  2. A

Sınırsız Sosyal Medyayı Normal İnternet Olarak Kullanma

bildiğim kadarıyla onu bi youtube için yapıyorlardıda oda kalktı
  3. A

Çözüldü✓ sadece oyunlara girince internetim kesiliyor

aga 4 gündür sürünüyorum hakkın ödenmez çok teşekkürler ya bu kadar basit miydi nelerle uğraştım bilsen
  4. A

bunu denemek amaçlı telefonu usb ile bağlayarak denedim bi sorun olmadı sorun kasadada değil gibi kablodada sorun olsa neden sadece oyunlarda kessin ki bilemedim
  5. A

Arkadaşlar merhaba sorunum şu şekilde normalde sosyal medyalarda hiçbir sorun yaşamıyorum internet saatlerce açık kalıyor v.s tık yok sadece herhangi bir oyuna girince oyun hiç fark etmeksizin internetim kesiliyor dsl ışığı gidiyor sonra yanıp sönmeye başlıyor 1 2 dakika sonra tekrar internet...
  6. A

2. pc ye yalandan bi ekran kartı

arkadaşlar maç olsun video izlemek v.s için çift monitör 2 kasa olarak takılıyordum bu gün 2. kasanın ekran kartı nane limon oldu tek karta 2 monitör devam etmek istemiyorum ama yan pc dede adam akıllı bi sistem yok o yüzden yalandan bi ekran kartı takıcam eski kartı gtx745 ti yani aman amanda...
  7. A

x boxtan ea play alıp fc 24 indirsem konsolla oynayabiliyor muyum

x boxtan ea play alıp fc 24 indirsem konsolla oynayabiliyor muyum bi yerden duyum aldım öyle yapınca gamepad çalışmıyor diye size sorayım dedim
  8. A

Millenicom dolandırıcılığı

200 den 380 e çıktı fatura bi anda 35mbit için fazla yaw, yine kalcm burda yapck bişey yok öğrenci olunca tahattütsüz lazım oluyor türk net 400 den başlıyor kurulum ücretlerinden bahsetmiyorum bile..
  9. A

mouse ÖNERİSİ 750 CİVARI

ardakaşlar merhaba 750lira civarlarında bi mouse arıyorum rampage logitech gamep dışında önerileriniz var mı (fiyatın üstüne biraz çıkabilirim ama bu civarlar olursa daha iyi olur) şimdiden teşekkürler
  10. A

Bilgisayar bir anda kapanıyor ve belirli bir süre tekrar açılmıyor

Bilgisayarda bu tip anlık kapanmalar genelde işlemci kaynaklı oluyor termal macunu yenilemeni öneririm aga
  11. A

60 Mbps internet videolarda donuyor

film kaçak site ise sorun site kaynaklıdır eğer youtube'de v.s donuyorsada 192.168 li yerden modemi resetlemeyi dene
  12. A

300 500 ARASI Bİ BÜTÇEM VAR KABLOSUZ GAMEPAD

link atarsanız sevinirim daha çok fifa pes ve hikaye modlu takılıcam kablosuz ve pc ile uyumlu arıyorm teşekkürler (uzun ömürlü üzmeyecek bişey arıyorm)
  13. A

🔥İndirim Eti Popkek Vişneli Kek 24 Adet 74TL🔥

Teşekkürler kral 1aldım 1 koli
  14. A

Üç monitör arasında kaldım

Aga oyun v.s oynuyorsan oyunlarda 200fps üstü alabiliyorsan casperı al çekil gelir gelmez ölü piksel kontrolü yapmayı unutma
  15. A

Yardım Türknete geçiyorum altyapıma göre hangi modemi almalıyım

modem yolluyorlar zaten almana gerek yok ben 100mbit kullandm sorunsuzdu modemide en son kargoluyosn onlara çıkarken
  16. A

Yardım Aldığım QCY T13 Kulaklığım Geldi

kulaklığın şarj olacak kısmındaki jelatinleri v.s sök sonra şarja tak bi kendine gelsin alet
  17. A

Üniversitede burs iptali

Arkadaşlar vakıf bursum var ve hazırlık okuyorum bursumun devam etmesi için sınıfı geçmem yetiyor mu yoksa yüksek bi not almam şart mı
  18. A

rampage rm544 Ölü piksel sorunu

Arkadaşlar merhaba, rampage rm544 monitör aldım bütçem yetmediği içinde 1 ay sonra kasayı alabildim fakat monitörde 1 tane ölü piksel çıktı aldığım yere söylediğimde ise 1 ölü piksel garantiye girmiyor en az 3 tane olması gerektiğini söylediler tüketici haklarına başvurmalı mıyım ?
  19. A

Anakarttaki ses kartı yandı

yanık kısmını atmaya çalışayım içten hiç bi sorunu yok içine fenerle baktım ufak bi aşınmışlık yemiş yandığı için 1668969137 İcten hic bi sorunu yok pc nin açma kapama tuşunun ordaki jak girişide çalışmıyor onu anlamadım arkadaki hadi yandı diyelin üstteki neden calismadi 1668969325 başkan...
Geri