Arama sonuçları: *

• Users: otoksoy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

OYUN ESNASINDA BİLGİSAYAR DONUP KALIYOR.

Öyle yapmak istedi, ben gitim kendim 5050 aldım, diğer kartı da tamire verecektim bu böyle olunca karttan olmadığını düşünmeye başladım
  2. O

Hiç birine bakamıyorum. Hiç bir tuş işlemiyor, mouse bile oynarmıyor. Verdiği hata bu 1767101437 Bu yolları denedim, cmd komut yazdıktan sonra bozuk dosyalar tespit edildi, düzeltildi dedi. Büyük ihtimalle bir yerde yazılımla alakalı bir bozukluk oldu, düzeltildi. Deneme aşamasında devam ediyorum z
  3. O

Düzelmezse yarın onu da deneyeceğim, tüm çareleri deniyorum. Belki başına gelmiş biri vardır diye destek almak istedim
  4. O

Ekran kartı dendi, değiştirdim aynı sorunu yaşadım. Demin bir arkadaşın tavsiyesi ile cmd üzerinden scf/scannow ile ilerledim. Bozuk dosyalar tespit edildi onarıldı dedi. Tekrar oyuna girip deneyeceğim. 1767100646 Tamamen bilgisarcıya güvenerek iş yaptım, sorun çözülse gözümde olmazdı ama şuan...
  5. O

Bilgisayarım oyun oynarken anında donup kalıyordu, ekran donuyor, hiç bir tuş işlemiyor resetlenmesi gerekiyordu. Bilgisayarcıya bıraktım, ekran kartından dedi. Ekran kartım 6700xt idi, gittim rtx5050 aldım yine aynı hatayı verdi, donuyor ediyor ve bugün bu hatayı aldım. Nasıl düzeltebilirim...
  6. O

1TB M.2 SSD ÖNERİSİ ?

4.5k civarı bütçem var zorlayarak 5 e çıkabilirim. Oyun için arıyorum 1723470119 Bütçe 4.5/5 civarı
  7. O

1TB M.2 SSD ÖNERİSİ ?

M2 ssd arıyorum f/p olarak 1tb m2 ssd arayışım var. Anakartım asus prime b550m/k Bütçe 3/4.5k arası oyun için arıyorum. Benimki eski olduğu ve hafızası düşük olduğu için iş görmüyor.
  8. O

İNTERNET SAĞLAYICIMI DEĞİŞTİRECEĞİM ÖNERİ LÜTFEN

Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım son 1 haftadır rezil ettiler bizi
  9. O

Anladım teşekkürler, ben oyun için düşünüyorum. Araştırayım iyice
  10. O

Ping durumu nedir 1710054443 Siz hangisini kullanıyorsunuz?
  11. O

Gıbırnet kullanıyorum. Son zamanlarda hemen hemen her gün ard arda kopuyor. İletişim sağlıyorum ama çözüm olmuyor. Binada vdsl alt yapı mevcut. F/P internet önerilerine açığım.
  12. O

KARGOM HATALI GELDİ, NASIL YOL İZLEMELİYİM.

Kimi arasam tutanak yok bir şey iddia edemezsin dedi. En son tekrar şubeye gittim, kuryede oradaydı, şikayetçi olacağım uğraşacağım diyince, bir konuşalım dedi. Kasayı sipariş verdik. Ücretini attı, benden de şikayetçi olma işe ihtiyacım var dedi. Mağduriyetimi giderdiği için şikayetçi olmadım...
  13. O

Arkadaşlar, tekrar gitti firma üstlenmedi. Şikayetçi olacağım dedim, dünkü gelen kurye arkadaş kasanın ücretini karşılayacağını söyledi. Başka kargoyu indirirken düşürdüm dedi
  14. O

Gamegarajdan kasa aldım. Kargo dün geldi, kutuda yırtık vardı. Kurye kendinin hasar tespit tutamayacağını, şubeden yapmamız gerektiğini söyledi. Kurye anca akşama bırakırım diyince, Kutuyu aldık, şubeye gittik. Şube kargoyu almışsınız dedi. Açılmamış halde olduğunu gösterdim, yine de tutanak...
  15. O

Yeni sistem aldım. Antalya etrafında kurulum yapacak güvenilir yer arıyorum.

Tamamdır çok teşekkür ederim. Yapamadığım bir yer olursa tekrar konu açarım.
  16. O

Kasa aldım. İşletim sistemi freedos yazıyor.
  17. O

Tamamdır teşekkür ederim. Son olarak gamegarajdan aldım ben sistemi, bioslar yüklümüdür? Yoksa tek tek güncellemem mi gerekecek? Anakart/ekran kartı/ işlemci vb.?
  18. O

Benim esktra pc var evde, kendim kurabilir miyim?
  19. O

İşletim sistemi freedos yazıyor. Buna kurulum yapılması gerekiyormuş. Antalya merkez ilçelerde güvenilir yer arıyorum. Veya kendim yapabilir miyim?
Geri