Arama sonuçları: *

• Users: Forneus666
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Forneus666

pc bakım yaptırmak istiyorum öneriniz var mı ?

yine de teşekkür ederim hocam mesajlarınız için :peepokalp:
  2. Forneus666

aynen hocam o yüzden profesyonel birine götürmek istiyorum öbür türlü dediğiniz gibi oluyor eski pcmde bu yüzden çok dert çekmiştim.
  3. Forneus666

hocam macun değiştirme hallolurda benim asıl sıkıntım şu ekran kartını temizlemek fön makinesi falanda işlemiyo tozlar yapışmış hocam onu bi çözebilsem gerisi hallolur :D 1680119124 hocam Ankaranın herhangi bir yeri olur merkezdeki ulaşım sıkıntı olmaz benim için teşekkürler
  4. Forneus666

hocam kasa çok tozlu ayrıyetten dediğim gibi ekran kartının backplate'ine full toz yapışmış uzaktan fön makinesi tutunca bile etki etmiyor youtube da görmüştüm sıvı tarzı bir şey ile temizliyolardı öyle kartı öbür türlü olsa kendim yaparım ama böyle olunca insan kendiside fazla bilgisi olmayınca...
  5. Forneus666

Merhaba ben pcme bakım yaptırmak istiyorum ve işlemcinin termal macununu da değiştirmek istiyorum Ryzen 5 2600x var stock fanlı mesela rainbow oynarken 95 dereceleri vs görüyor medium high grafikler arası. Çok detaylı bakım yapan herhangi bir işletme dükkan tarzı bildiğiniz bir yer var mı Ankara...
  6. Forneus666

Soundcore lifeq10i aldım ama kulaklığın sol tarafından ses gelmiyor

hocam çözdüm uygulamadan kulaklığı tanıtmak gerekiyomuş ayarlarını vsde yaptım problem çözüldü teşekkürler.
  7. Forneus666

tamamdır başka bir cihazda daha deneyeyim dediğiniz gibi olmadı iade ederim
  8. Forneus666

Merhaba ben indirimden Soundcore lifeq10i bluetoothlu kulaklığı almıştım hepsiburada üzerinden hepsiburadanın kendisi satıyordu indirimde almıştım bugün kargo geldi kargoyu açtığımda küçük bi test yapayım dedim iphone 5s telefona bluetoothtan eşleştirmeye çalıştım 2 kere eşleştirme başarısız...
  9. Forneus666

Realme 8 fiyatı civarı telefon almayı düşünüyorum

teşekkür ederim hocam Allah nasip ederse haftaya alıyorum realme 8 i
  10. Forneus666

anlamadım hocam oyun inmediyse sıkıntı değil zaten ben kendimde baktım sonra youtube dan testlerine
  11. Forneus666

ha anladım teşekkür ederim ona da bakarım
  12. Forneus666

aynen 1667850240 onu bilmiyorum hocam acaba biraz daha bilgi verebilir misiniz yada youtube da video vs varsa onlarda olur ona da bakayım.
  13. Forneus666

hocam TFT de test ederseniz çok sevinirim hızlı şarj özelliğinide görmüştüm ona bi tekrar bakarım
  14. Forneus666

hocam yurt dışından alamam o işleri bilmiyorum bide ödeme işleri vs sıkıntılı bizim için o yüzden TR den alabiliyorum mecburi 1667845240 hocam oyunlardada tek oynarsam daha çok böyle arcade tarzı bide TFT oynarım. Ayrıca pil ömrünü oyunlardayken ne kadar ısınıyo bunlarıda yazarsanız çok...
  15. Forneus666

Arkadaşlar merhaba ben 3 4 aydır telefon almayı düşünüyorum en son Realme 8 128 gb modeline karar verdim çünkü incelemelerde yorumlarında vs f/p telefon diyolardı. Bende özellikleri için onu almayı düşünüyorum kamerayla fazla işim yok zaten 6 7 yıl götürsün beni yeter. Hatta Abdullah abide...
Geri