Arama sonuçları: *

• Users: Tnrordu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

HAZIR SİSTEM EKRAN KARTINI GÖRMÜYOR

Ekran kartının fanları sıfır desibel teknolojisi sebebiyle çalışmıyor. Asus'ta da var MSI'da da var. Oyuna gir göreceksiniz vızır vızır dönecekler. Şuan atamam reis deixdiag orays giriyorum görev yöneticisindede gözükmüyor ekran hz değerlerinide ayarlayamıyorum yani kısaca sistemde ekran...
  2. T

Komple duruyor fanlar ama sorun sistemin kartı görmemesi hazır sistemlerde drivar yüklemek gereklimi daha önce böyle problem yaşamamıştım
  3. T

Bilgisayar fln açılıyor gayet
  4. T

Hocam ekran kartı rgbler yanıyor ekran kartının fanları ilk açılışta calısıyor sonra duruyor sistem ise ekran kartını hiçbirşekilde görmüyor hazı sistem olarak aldım bugün geldi
  5. T

Görüntü geliyor monitöre zaten
  6. T

Sa lütfen yardımcı olun Gaming Gen.trden aldığım hazır sistem bugün geldi RTX3070 fakat herşeyi doğru takmama rağmen sistem ekran kartını görmüyor monitör ekranı geliyor ekran kartı rgb yanıyor ekran kartı fanı ilk açılışta çalışıyor sonra duruyor kısaca sistem ekran kartımı görmüyor lütfen...
  7. T

PC Ekran kartını görmüyor

Çözüm bulabildinizmi aynı sorunu bende yaşıyorum
  8. T

1500-2000tl Arası Klavye Önerisi

Arkadaşlar 1500-2000tl bütçe var sesi gür olan yay sesi olduğunca az olan mekanik klavye önerir misiniz? teşekkürler şimdiden
  9. T

1500-2000TL RAZER mekanık klavye

Arkadaşlar razer mekanık klavye önerisi istiyorum 1,5-2k arası olsun başka markada olabilir iyiyse
  10. T

Yeni Ekran Kartı Siyah Çerçeve Sorunu

Arkadaşlar yeni ekran kartına geçtim bilgisayarı açtıktan sonra monitörde siyah çerçeveler oluştu kenarlarda yardımcı olurmusunuz???
  11. T

Masaüstü Siyah Çerçeve Sorunu

Yeni ekran kartına geçtikten sonra siyah çerçeve oluştu masaüstünde yardımcı olurmusunuz
  12. T

Masaüstü Kenarlarda Siyah Çerçeve Sorunu

Arkadaşlar yeni ekran kartına geçtim bilgisayarı açtıktan sonra monitörün kenarlarında siyah çerçeve oluştu kesin çözüm bilen yardımcı olabilirmi?
  13. T

RTX 2060 6GB ASUS DUAL

Elimde Asus dual RTX2060 Var 6GB daha 1 yıl olmadı kaça satabilirim
  14. T

İ511400F işlemci ve RTX3060Tİ

Arkadaşlar elimde i511400F işlemci ve RTX3060Ti var darboğaz olurmu power suplyim 650W
  15. T

Öneri Çerçevesiz, 1080p, 144+ Hz monitör tavsiyesi

Elimde 3-4 aylık var şuan kullanmadım 165 hz 1ms çerçevesiz AOC24G2SAE
  16. T

Öneri Çerçevesiz, 1080p, 144+ Hz monitör tavsiyesi

Sıfırmı ikini elmi reis?
  17. T

İ5 11400F VE RTX3060 Tİ Darboğaz Durumu?

GamePower APFC 14cM 80+Bronze 650W 1668351757 ?????
  18. T

İ5 11400F VE RTX3060 Tİ Darboğaz Durumu?

Arkadaşlar elimde İ51400F işemci var ekran kartı RTX3060 ti aldım darboğaz olmaz dimi gayet sağlıklı çalıştırır cvplarsanız sevinirim Power Supllyim 650W
  19. T

IOS Sıfır iPhone 11 alınır mı

Alınır bence
  20. T

RTX 2060 Oyun Performansı

Arkadaşlar 3060 alana kadar 2060 beni her oyunda rahatça götürür mü bilgi verirmisiniz
Geri