Arama sonuçları: *

1. C

2022 Yılında 2000 TL'ye Iphone 8 Alınır mı?

Hoparlör de ne gibi sorun var?
  2. C

IOS iPhone %100 şarj olmuyor

İyileşirilmiş Pil Özelliğini kapatın telefonu belli bir süre düzensiz şarja takın sorun olmayacaktır
  3. C

İcloud+ aldım ödeme yapamıyorum

Kartın internet alışverişine açık mı?
  4. C

İphone Telefonumu Bilgisayara Yedekleyebilir Miyim?

Evet mümkün ıTunes indir bilgisayarına YouTube üzerinden izleyerek kolayca yaparsın
  5. C

Iphone 7 Kasıyor Donuyor ve Sıfırlanmıyor

Kardeşim selamlar, ilk önce yazılım atmayı dene YouTube dan video izleyerek yazılım at sonra sorun devam ederse yardımcı olmaya çalışacağım
  6. C

IOS 2022'de Iphone XS alınır mı?

Xs,XS max,XR iPhone 11’den daha sağlam tabi ki 11 Pro,11 Pro Max daha iyi
  7. C

iPhone 11 kapanıp açılma sorunu

Muhtemelen telefona yazılım atıldıktan sonra baştan kurulum yapılırken izin verilmemiş Analiz verirlerini kayıt etmek için o yüzden telefonu görmeden yardımcı olmam zor
  8. C

iPhone 11 kapanıp açılma sorunu

Kardeşim merhabalar sorunun muhtemelen flexten kaynaklı; Ayarlar>Gizlilik>Analiz Verileri kısımına girip Panic Full isimli dosyaya girip SS alıp paylaşır mısın?
  9. C

Yardım Xiaomi Redmi Note 9 Pro | Kamera Siyah Benekler !

Kamera değişimi olacak, lensi temizlersen daha çok batar, kamera camın kırıldıktan sonra veya telefonun başka bir işlem görürken olmuş kendi kendine olması çok zor
  10. C

Yardım hemen almam lazım Rog vs Victus laptop

Merhaba linkte belirttiğiniz Lenovo ideapad ve HP Victus i5 12.nesil 16GB Ram 3050Ti laptop arasına kaldım yardımcı olur musunuz?
  11. C

ACİL BUGÜN SİPARİŞ VERECEĞİM

Kullanacağım çizim programı 2Gb ekran kartlı casperda dahi kasmıyordu, benim için önemli olan uzun yıllar kullanacağım bir bilgisayar olması ayda 3-5 kez fifa,pes oynarım oyun oynarken üzmesin beni dediğim gibi birde 5 yıl arkama bakmak istemiyorum
  12. C

ACİL BUGÜN SİPARİŞ VERECEĞİM

Cümleten iyi forumlar iki laptop arasında kaldım; Python,Arduino ve ufak çaplı çizim programı için kullanacağım arada sırada sadece Fifa oynacağım benim için önemli olan süreklilik Acer 6 ay çok iyi performans verip 6 ay sonra iyi performans vermeme durumu olur mu? Lenovo mu daha uzun performans...
Geri