Arama sonuçları: *

• Users: Gurayova
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

Acer nitro 5 AN517 veya AN515 hangisi alınır

ram sıkıntı çıkarır mı acaba
  2. G

Acer nitro 5 AN517 veya AN515 hangisi alınır

Bu iki sistem arasında kaldım 3060 olmaları benim için iyi bunlardan daha iyi bir laptop oneriniz varsa belirtirseniz mutlu olurumPrime Üyeleri için sınırlı süreli fırsat: Acer Nitro AN515-45 AMD Ryzen 7 5800H İşlemci, 8GB DDR4 RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia 3060 Harici 6GB Ekran Kartı, 15.6''...
  3. G

Muhendislik ve oyun için ideal laptop önerisi

hocam bu laptop şu anda baktıklarım arasinda en iyisi gibi bir yorumlayabilir misiniz daha iyisi var midir fiyatlar her dakika artiyor az once beğendiğim bir pc 2k arttı @berke...
  4. G

hocam abra serilerine bulaşmak istemiyorum seveni de çok nefret edeni de kararsiz kalıyorum
  5. G

20-25K Laptop önerisi

Mühendislikte ve oyun için alacağım. Bütçem 20 25k arası ekte bırakacağım laptoptan iyisi var mıdır...
  6. G

monsterlara baktigimda Abra serisi uyguna geliyor o seri de sıkıntılı diye okumuştum 1667894257 Özellikleri ve tasarımı gayet güzel geldi bunu alabilirim
  7. G

Asus rog strix G513IC alınır mı

Alınmaz ise ne onerirsiniz hem oyun hem de mühendislik için lazim...
  8. G

Bütçe : 21k Yazılım programlarını ve oyunları sorunsuz açabilecek ve iyi performans verebilecek, ısınma sorunu olmayan, batarya ömrü iyi bir laptop önerisi yapabilir misiniz
Geri