Arama sonuçları: *

• Users: Fukashi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Fukashi

Yardım Shift tuşum çalışmıyor

başlıkta yazdım gibi shift tuşum basmıyor klavyeyi temizledim için açtım ordaki tozlarıda temizledim ne yapmam lazım(gamepower ogre)
  2. Fukashi

Amazon gülümseten kasım indiriminde alına bilcek mouse

Bu bütçe aralığında beyaz renk mümkünse kablosuz mouse arıyorum
  3. Fukashi

Çözüldü✓ Connect game güvenilir mi?(değilmiş)

Bütceni âsıyor ekipmanlarımı baştan diziyorum kulaklık g435 klavye rk61 mouseda ise çok kararsızım
  4. Fukashi

Ben aldımda bağlantı sorunu çektim bağlanıyor ama kesilip kesilip duruyordu
  5. Fukashi

Aldım bundan fakat kullanamadım bile bağlantı sorunları oldu hep
  6. Fukashi

Billmiyorum ne alcam 1300 tl butce ile kablosuz mouse arıyorum varmıdır bu bütceyle beni götürcek mouse
  7. Fukashi

Sorun kargolama değil sonradan olan sorunlar bende para basmadım için paramın boşa gitmesinden korkuyorum
  8. Fukashi

Connect game üzerinden alışveriş yapmak istiyorum fakat güvenemiyorum şikayet vara baktım ordada pek iyi yorumlanmamış
  9. Fukashi

Kablosuz mouse önerisi

güvenilir mi? bu site ilk defa görüyorum
  10. Fukashi

Kablosuz mouse önerisi

Bu bütçe ile neler alabillirim beyaz olursa memnun olurum şuan aklımda g305 var
  11. Fukashi

Şehir Kurma Oyunu Önerisi

Sims city 1995
  12. Fukashi

🔥İndirim 🔥 🔥 Tık Hızı Kuponlar Yayında!🔥 🔥

Kullanım alanları çok dar
  13. Fukashi

Playstation 5 Almayı Düşünüyorum

Bence alma zaten elinin altında bir tane var ki şu oyun zamları çok arttı ps plus alalım diyosun 1200 tl
  14. Fukashi

çok eskiden oynadığım bir oyunun adını hatırlayamıyorum

Hatırladın şeyleri yazarmısın hatta direk sen sor chatgpt bu işlerde çok iyi
  15. Fukashi

çok eskiden oynadığım bir oyunun adını hatırlayamıyorum

Chatgpt ile 30 dk konuşarak buldum sonuçlar Out There": Uzayda hayatta kalmaya çalıştığınız bir macera oyunu. Diyalog ağırlıklı bir oyun olup, görselleri oldukça detaylıdır. "Stellar Wanderer": Uzay simülasyonu türünde, diyalog içeren bir oyun. Uzay gemisiyle seyahat edip farklı gezegenleri...
  16. Fukashi

Yardım T.h.h Sonucu ilerleyis

bir şey yapmana gerek yok ama bende katar pro aldım ve 1 hafta sonra bozuldu ve iade oluşturdum kabul olmadı thh verdim ve onay geldi ama iade değil mouse kendisini istedim adamların ellerinde bulunmadığı için bana bir üst model göndermeliydiler fakat yapmadılar 1 ay sonra thh bundan bahsettizde...
  17. Fukashi

Bilge Adam Akademi Nasıl?

Kursa gideceğine youtube gibi yada farklı sitelerden öğren hem bedeva hemde kendin öğrendin için daha zevkli olur
  18. Fukashi

Hangi mağazadan g305 almak daha mantıklı???

Yorumlardaki puanlara bak onlarda aynıysa al birinden fark etmez o zaman onda olay şöyle belirli saatler var bizde trendyol 12:00 hepsiburda 14:00 gibi bu saatlerden sonra bize gelen siparişler sonraki güne aktarılır ama genede kurye gelmediyse kargoyu yaparız yarının olsa bile
Geri