Arama sonuçları: *

• Users: Kayra ün
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Ekran kartı mining yapıldığı nasıl anlaşılır

Herkese iyi forumlar öncellikle yanıltyan herkese şimideen teşşekürü bir borç bilirim bilgisayarın donanım özelliklerini tam olarak hatırlamıyorum sorum şu yönde biz ekram kartı alacağız ve bilgisayarda daha çok emlak işleri excel,3D inşaat programları, photosop kısaca iş için kullanılacak bu...
  2. K

İphone 6s plus ekranı 6 plusa uyar mı

Elbette denemekten zarar gelmez lakin denedikten sonra kısa devre vb. Problemler çıkmasından korkuyorum telefon işlerinden anlıyorum ama daha önce hic tecrübe etmedim belki tecrübe edenler vardır diye yazdım değerli görüşleriniz için teşşekür ediyorum :)
  3. K

İphone 6s plus ekranı 6 plusa uyar mı

Öncellikle merhaba bi arkadaşımın iphone 6 plus ekranı kırıldı bende boşda duran 6s plus ekranı var acaba bu iki model ekran arasında bir uyum söz konusu olabilirmi değiştirebilirmiyiz?
  4. K

RX 550 ve i3 9100f li sistem alınır mı?

İtopyada whıte rabbıt sistemler geliyor şuan onları kovalıyorum alabilirsem onları alocam eğer alamazsam aklım burda bu siteler güvenliği değilmi herlese şok teşşekür edeirm tekrardan :)
  5. K

Herkese çok teşekkür ederim ne kadar teşşekğr etsem az bu fiyata yakın öneride bulunabilir misiniz rica etsem :)?
  6. K

Bugun bir bilgisayarcıya gittim bana şunları söyledi İ3 9100f RX 550 8 GB ram Monitör Klavye mouse 10900 TL bana çok iyi gelmedi ve almadım bu fiyata yakın daha iyi bulabilir iyim yoksa almalımıyım yardımcı olur musunuz? Anakartı hatırlamıyorum
  7. K

İtopya bu sistem alınır mı

Peki sisin öneriniz ne olur 9 10 k bütçem var
  8. K

İtopya bu sistem alınır mı

https://www.itopya.com/wtcn-fireintel-core-i3-10105fmsi-geforce-gtx-1660-super-ventus-xs-oc-6gb16gb-ddr4480gb-ssdgefor_h16742 BU SİSTEM alınır mı EKLEME YAPAMAM BU HALİYLE ALICAM GAME TESTELERE FALAN BAKRUM BENİM İÖİN YETERLİ BİR PÜRÜZ ÇIKARMI VE PARASINI HAKKEDİYORMU
Geri