Arama sonuçları: *

• Users: Farukskrc
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Farukskrc

Maximum genç kart çıkarma

teşekkürler
  2. Farukskrc

Maximum genç kart çıkarma

arkadaşlar maximum genç bankamatik kartı çıkartmak istiyorum ancak nasıl yapacağımı bulamadım. işcepten bankamatik kartı sipariş ettim o bana direk genç bankamatik kartı olarak mı geliyor yoksa normal iş bankası kartı olarak mı?
  3. Farukskrc

Kız beni yakın arkadaşlara ekledi

knk bir çok etken var biz sana ne desek yanlış olur şuan beğeniyosan yaz geç düşüncek bişey yok
  4. Farukskrc

Rockstar kod göndermiyor

arkadaşlar şuanda direk error veriyor eposta şifremi kabul etmiyor direk acaba çok fazla deneme yaptığım için mi?
  5. Farukskrc

Rockstar kod göndermiyor

şifremi unuttum diyip yeni şifre aldığımda kod geldi ama sonradan oyuna girmeye çalıştığımda hesaba girmeye çalıştığımda kod gelmiyor ne yapmalıyım
  6. Farukskrc

1500-2000 tl kablosuz mouse önerisi

ajazz 159 pro nasıldır
  7. Farukskrc

güzele benziyor da renk biraz sıkıntı hocam bi abime alıcam da başka önerin var mı
  8. Farukskrc

Konu başlıktaki gibi arkadaşlar
  9. Farukskrc

Besyo parkuru için asics mi mizuno ayakkabı mı

onu anladım zaten ama bu işler takma hangisini istersen alla olmuyo
  10. Farukskrc

hocam air force mi alayım şimdi parkura hazırlanıyom bari daha rahat bi ayakkabıyla koşim
  11. Farukskrc

hocam peki sizce hangisi thunder blaze mi cyclone mi tabanlar biraz farklı gibi ama çok fark eder mi
  12. Farukskrc

hocam benim için önemli olan kaymaması zaten kaymıyorsa sıkıntı yok 1743036537 hocam parkurda sıkıntı yaşatmaz dimi kayma falan yapmazsa almayı düşünüyorum https://tur.mizuno.com/urun/cyclone-speed-4-unisex-voleybol-ayakkabisi-beyaz-mavi-v1ga238021 cylone olarak bu model var
  13. Farukskrc

https://tur.mizuno.com/urun/thunder-blade-z-erkek-voleybol-ayakkabisi-siyah-v1ga237052 arkadaşlar şu modeli almayı düşünüyorum ancak zemini iyi tutar mı emin değilim. salondaki herkes asics kullanıyor ama ben bu modeli beğendim ne yapmalıyım
  14. Farukskrc

Spiderman 2 eski save geri getirme

teşekkürler hocam
  15. Farukskrc

bu dosyayı alıp direk spiderman dosyasına mı atmalıyım
  16. Farukskrc

hangisi oluyor hocam
  17. Farukskrc

arkadaşlar ortak hesap satın alarak oynuyordum oyunu ve yüzde 20 kadar oynamıştım hesaba giriş yapamayınca başka hesap verdi satıcı ben bu eski save dosyasını nasıl getirebilirim
  18. Farukskrc

Kablosuz fps oyunları için uzun ömürlü f/p mouse önerisi

darmoshark m3 4k kulanıyorum gayet memnunum hafif şarjı uzun gidiyo bi sorun göremedim şimdiye kadar ama bu bütçede daha iyisini bulursun büyük ihtimalle
  19. Farukskrc

Asil classic mi fatih ghost mu

asil classic her türlü daha iyi ghostu maç boyu max 2 3 kere oynarsınız ama classic her zaman elinizde olan bir silah. merminiz bittiğinde falan asil classic çekince güzel oluyo
Geri