Arama sonuçları: *

1. A

CS GO DA RAKİP İZLEME NASIL KAPATILIR

eyvallah kardeşim yinedde her şey için ya saçma oyun yapmışlar
  2. A

aynen arkadaşlarla oynuyoruz da birbirimizi görüyoruz onu kapatmak istiyoruz cs go da
  3. A

denedik olmuyor kankam ya
  4. A

Merhaba arkadaşlar acil olarak cs go da arkadaşlarla karşı rakipi izlemeyi nasıl kapatacağız bilen var mı bir türlü bulamadık
  5. A

İcloud Şifresi unutulan İphone yardım.

Kardeşim şimdi öncelikle sıfırlama falan yapma şifre denemesi yapıp hesabı kilitleme. Adım 1. bilgisayardan icloud.com adresine gir hesabını yaz ve şifre unuttum de Adım 2. şifre kurtarma seçeneği sunacak sana orada ki seçeneklere bak sizin hatırladıklarınız illaki vardır oradan destek alarak...
  6. A

kulaklığım sizce son nefesini verdi mi

zor kankam senin iş ya lehim valan yapman gerekiyor da lehim de kurtarmayabilir
  7. A

TWİTCH DE NASIL İZLENMEYİ VE TAKİPÇİYİ ARTIRABİLİRİM?

Merhaba arkadaşlar ben 2 aydır twitch yayınları yapıyorum ama ne yapsam bir türlü yükselişe geçemedim çok yavaş ilerliyorum ne yapsam nasıl yapsam daha hızlı bir şekilde yükselebilirim izlenmemi artırabilirim bilgisi olan arkadaş varsa destek olabilir mi bana lütfen?
  8. A

🔥İndirim 🔥Windows 11 Pro Dijital Lisans Anahtarı 8.80'TL🔥

Ama bak aracı olan site o satıcı PTT değil aynı mesele yani x sitesi PTT üzerinden satış yapıyor PTT ile iletişime geçsen de bir şey elde edemeyeceksin
  9. A

Aracı PTT olabilir satıcı değildir belki
  10. A

Yani tüm keylere güvenemiyorum ben arkadaşlar o yüzden sağlam ve güvenilir yerlerden iletişime geçebileceğim yerlerden bilgi alarak alıyorum keyleri key muhabbeti tam anlamıyla nasıl bilmiyorum ama güvenilir yerlerden almanızı öneririm şimdi win 11 pro yani 8 TL olmasi da garip bende de win 11...
  11. A

DONANIM ARŞİVİNİN TANITIĞI PC Yİ ALDIM FPS SORUNUM VAR

Valla gece onunla uğraştım zaten sorun çözüldü şuan 400 fps e yakın alıyorum çok fark etti diğer türlü 150-200 fps arası alıyordum demek ki bir sorun varmış
  12. A

Aynı sistem arkadaşta 300+ ama ve diğer oyunda denedim onlarda da sıkıntılı gibi biraz çünkü fps de değişim aşırı olmuyor Spiderman da denedim 20-30 fps oynuyor en yüksek ile en düşük grafiklerde var bir sorun sıfırlayıp yeniden driverlari yükleyip deniyecegim olmadı servis artık 1669235899...
  13. A

Hayır hocam ya olması gereken yüksek fps de 300 civarı alması ama benimki garip bi şekil de 90 fps e kadar düşüyor
  14. A

Merhaba arkadaşlar ben donanım arşivi kanalının ayani abdullah abinin tanıttığı bu sistemi aldı Valorant da yüksek grafik te olsa düşük grafikte olsa 230 u anca görüyor sebebi nedir araştır araştır bir hal kaldım
  15. A

OYUNLARDA FPS SORUNU

Merhaba arkadaşlar almış olduğum PC de 3060 var ve her şey birbirine uyumlu dar boğaz yok ama şöyle bir sıkıntı var en yüksek ayarlara alıyorum oyunun fps düşüyor ama o ayarda bile benim almam gereken fps 200+ ama 80 lerde geziyor çift monitörden dolayı olur mu arkadaşlar bilgisi olan lütfen...
  16. A

Darboğaz yapan PC mi nasıl düzeltirim

AMADÜŞÜRMEM GEREK VALORANTA :d 1669066732 VALLA SORMA YA NEDEN ACABA BÖYLE
  17. A

Ama kankam lol de ve valoda grafiği düşürdükçe fps de düşüyor 1669064643 var bir ara çekip atayım yada dc ve twitche gelin göstereyim 1669064793 Bana yardımcı olabilecek birisi yokmu ya
  18. A

tabikide atarım hemen alayım videoya 1669061830 VİDOYU BURAYA NASIL YÜKLÜYORUZ 1669062024 orta kalitede 140 fps alıyor lolde çok saçma
  19. A

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay önce Abdullah ın tanıtımını yaptığı bu sistemi aldım Bilgisayar şu son bir kaç gündür darboğaz yapmaya başladı neden kaynaklı ve nasıl çözebilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim
  20. A

20k bütceli oyun kasasi toplama

Bence bekle bugün sistem yayınlayacak Abdullah
Geri