Arama sonuçları: *

• Users: Oturankaput
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

Yardım Monitörü Ekran Kartına Bağlayınca Görüntüde Kasma ve Takılmalar Oluyor

Monitörü hdmi veya display port kablosu ile ekran kartına takınca, bilgisayarı açıyorum ve mouse hareket ettirken görüntüde kasmalar takılmalar oluyor. şimdi bu sorunu şöyle çözebiliyorum monitörü birkaç kez aç kapat yapıyorum veya dp kablosunu birkaç kez tak çıkar yapıyorum o şekilde sorunu...
  2. O

Yardım Display kablosu takınca görüntü kasıyor

İşemci ryzen 5 7600 1687001845 monitörün driverını kontrol ettim günceldi ekran kartı driverıyla mı alakalıdır acaba veya hangi driverı kontrol etmem lazım
  3. O

Yardım Display kablosu takınca görüntü kasıyor

Arkadaşlar şöyle bir sorun yaşıyorum, hazır sistem aldım ve yeni monitör aldım ekran kartım amd rx6800 ben display kablosunu önce anakarttaki dp girişini takmışım ve görüntüde herhangi bir aksilik olmadan kullanıyordum. Sonra 60hz olduğunu farkettim ve dp yi bu sefer ekran kartındaki dp girişine...
  4. O

Yardım Asus yazısından sonra siyah ekran

Bakalım bugün servise değişim talebi olarak gönderdim artık değiştirirler mi sorunu çözüp yollarlar mı bilemem bekleyip göreceğiz tahmini 1 ay sonra :) 1685477550 yardımın için teşekkür ederim kanka tahmini 1 ay sonra cihaz tekrar bana geldiğinde bakalım ne süprizlerle karşılacağım 😁
  5. O

Cidden bende çok şaşırdım böyle bir durumdan nasıl zarar görebiliyor sistem anlamadım bir götüreyim eğer bir bahane bulup garanti dışı falan derlerse batarya işini deneyeceğim en son çare olarak durdun eğer o da olmazsa aklınıza gelen başka bir yöntem var mıdır 1685459951 Müşteri hizmletlerine...
  6. O

Bak şimdi laptop içinde gömülü m2 ssd ile geldi bende buna ekstra m2 ssd taktım o sonradan taktığıma windows kurmuştum onu da çıkarıp denedim hala görüntü aynı 1685455293 Aynı şekilde bios ayarlarını da sıfırladım sonuç değişmedi. Batarya konusuna gelirsek şöyle bir durum var 3 vidası var 1...
  7. O

Gariptir ki uyku moduyla ilgili bir sorun ciddi soruna yol açıyorsa zaten yani çöp üretiyorlar resmen 1685439373 Ram leri denedim yerlerini değiştirdim falan ardından ssd çıkartıp öylede denedim hiçbirşey değişmedi 1685439453 Şöyle ki en başta da cihaza format attığımda usb ile attım ve...
  8. O

Anladım şöyle ki ben format atmayı denedim bios ekranına geliyor bootdan seçiyorum kaydet çık yapıyorum laptop kapanıyor açılıyor asus yazısı gelip tekrar siyah ekranda kalıyor ilerleyemiyorum windows yükleme ekranı gözükmüyor 1685437356 Ayrıca ben laptopu alır almaz ram yükseltmesi yaptım ve m2...
  9. O

kurtarma usb’si daha önce hiç oluşturmadım peki başka bilgisayardan oluşturup dediğinizi denesem olur mu 1685436157 Peki şu dediğinizi bataryayı çıkarmadan laptopu açık bırakıp bataryayı bitirse batarya boş denesem işe yarar mı
  10. O

Windows yükleniyor animasyonuna gelemiyor asus yazısından sonra ekran gidiyor ama windows açılma sesi geliyor 1685434312 Bende öyle düşünmeye başladım, ben yazılımsal bir sorun olabilir diye düşündüm en başta ama değil sanırım
  11. O

batarya anakarta sata girişiyle bağlı gibi yani garantiyi de çok riske etmemek istiyorum. Asusla görüşüp garanti dışı kalır mı diye sorup ona göre hareket edebilirim.
  12. O

Evet denedim ama işe yaramıyor
  13. O

Yeni aldığım Asus tuf gaming a15 laptopumda bir ara laptopu windowstan kapatmadan kasasını kapatıp uyku moduna almıştım ama laptop uyku moduna girmemiş çalışır halde kalmış. Aradan birkaç saat geçince açmaya çalıştım, laptop sıcaktı fanlar çalışır haldeydi ama kapatıp açmaya çalıştığımda Asus...
Geri