Arama sonuçları: *

• Users: lefrein
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

RX 580 FIFA 22 oynarken bilgisayar kasması,garip sesler gelmesi.

FIFA 22 oynarken biraz süre geçince böyle oluyor.Bilgisayarı açıp kapatınca da WattMan hatası alıyorum nedeni ne olabilir ?
  2. L

RX 580 FIFA 22 hata.

Ekran kartımla FIFA 22 oynarken bir süre sonra böyle entersan bir sıkıntıyla karşılaşıyorum.Bilgisayarı yeniden başlatınca da WattMan hatası alıyorum.
  3. L

VirusTotal Sonucu böyle sizce sıkıntı çıkar mı?

Güvenilir midir yoksa virüs müdür?
  4. L

FIFA oynarken imleç kasması.

FIFA oynarken bir anda donuyor ve imlecim kasmaya,kulaklıktan garip sesler gelmeye başlıyor.Bilgisayarı yeniden başlatınca sorun çözülüyor.
  5. L

RX 580 Wattman ve mavi ekran sorunu.

Bir zamandır bilgisayarın açılma tuşuna basınca ışıklar geliyor,anakart ekranı geliyor ve tekrar kapanıyordu.Tekrar güç düğmesine basınca bilgisayar açılıyor ve AMD Software'den Wattman bildirimi alıyordum.Bu sabah bilgisayarı çalıştırmak için güç düğmesine bastığımda mavi ekran hatası...
  6. L

Csgo Geçici bekleme süresi

AFK kalmış olabilirsiniz.9 saat beklemeniz lazım.
  7. L

Logitech G213 neden bu kadar pahalı?

250'ye almıştım ederi bu değil alınmaz.
  8. L

sizce hangi bilgisayar ?

https://www.itopya.com/alpha-plusam...e-gddr6-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdw_h20312
  9. L

Öneri 9kya Kadar 2. El Ekran Karti Öneri̇si̇

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-gaming-oc-rtx-3070-ti-miningsiz-tertemiz-1065241405/detay
  10. L

sistemime upgrade gereklimi

ne için kullandığınıza bağlı.bana kalırsa yeterli gibi güzel sistem.
  11. L

2022 yılında 1050 Ti almaya değer mi?

işlemci yükseltin.
  12. L

RX 580 oyunlarda uzaktaki nesneler bulanık.

Hepsini ultra high aldığımda 8gb ramden dolayı sanırım fps drop yiyorum bazen o yüzden medium'a çekmiştim.
  13. L

Oyun içinden mi? Öyleyse hangi ayarı özellikle kontrol etmeliyim.Diğer oyunlarda da yaşıyorum bu arada.
  14. L

1 ay bile olmadı sistemi alalı ekran kartı driveri kurulu ancak GTA V'de uzaktaki nesneler bulanık gözüküyor nedeni nedir?
  15. L

Pc çalışıyor ama görüntü yok

yeni bir anakart almaktan mantıklıdır.
  16. L

Muhtemelen PSU yada anakart sorunu var.Anakartı bi tamire verin bence garanti olsun ancak önce bios pilini çıkarıp takın.
  17. L

Arkadaşınızdan aldığınızı söylediniz.Onun monitöründen görüntü geliyor muydu?
Geri