Arama sonuçları: *

• Users: Mamilim90
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Tabletlerde indirim yokmu cocuguma alacağım kalemli SET filan honor pad v9 nasıl sizce
  2. M

Yardım Türk Telekom Fiber Kutu'da Sinyal Yok

Bende kutuda var sinyalde var 2 senedir satışa açmadılar sistemde görünen adresle benim adresimde bir sorun var ne yaparsam yapayım çözemiyorlar
  3. M

🔥İndirim Gamegaraj Hepsiburada hazır sistemlerde indirim

vade farksız 9 taksit sistem aldım bence çok iyi 7500f 9060 xt 16 gb
  4. M

🔥İndirim GameGaraj Vade Farksız 9 Taksit Sistemlerde İndirim

Kardeşim ne boş muhabbet yaptınız ya ne güzel 9 taksitle alabileceğimiz sistem paylaşmış herkes hersyi farkında taksit olmayanı alamıyoruz gücü yeten daha iyilerini alsın yok şu yok bu yok şu söyle al tarafı açıp bi oyun oynayıp kapatvaz işlerimizi yapcaz ne uzattiniz ya atom parçalamiyoruz
  5. M

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500F RX 9060 XT 16 GB Sistem 32.479 TL

Peşin fiyatına taksit yok alamıyorum
  6. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/meder-gold-tavsiye-sistem-fiyati-83138/ Bu alınır mi yeğenime almak istiyorum
  7. M

Ryzen 5 5600 x e hangi ekran kartını almamı önerirsiniz

Ben 2.el rx 6800xt aldım 10 bine çok iyi oldu
  8. M

Türk Telekom fiber kutu

Dediğinizi binadan biri yapmış bugun geldiler kurulum ekibi sinirlenip gitti :) işi yarıda bırakıp gitmişler dediler sonra kendileri gitti :(
  9. M

Türk Telekom fiber kutu

Hocam ne başvurusu yaptınız bizede 1 sene önce kutu geldi başka birsey yapmadılar arıyorum altyapı yok diyorlar sokaktaki bütün binalara fiber bağladılar bizimki kaldı böyle baglamadilar arıyorum sadece vdsl başvuru yapabilirsiniz diyo TT
  10. M

Öneri 650-700 WATT Güç Kaynağı Önerisi

3 gün önce n11 de 700w lik bir psu aldım ekran kartını besleyemedi reset attı büyük ihtimalle 700w veremiyor sahte onu iade edip şimdi hepsiburada dan bunu sipariş verdim yorumlar iyi gözüküyor, bu psular ne kadar pahalanmış onceden boş kasa alınca yanında verilmiyormuydu :( Şimdi sipariş...
  11. M

🔥İndirim Lenovo R27QE 2K 180HZ 0.5ms 🔥6.999 TL (Premium Visa Özel)

2 tane aldım ikisinde ölü piksel çıkmadı 9 taksit olarak aldım çok iyi fiyat monitöre bayıldım
  12. M

🔥İndirim 27" 2K 180HZ 1ms Monitör 🔥5.899 TL

lenovo Legion R27Qe Satın aldım testleride yaptım herhangi ölü piksel çıkmadı bence güzel
  13. M

Ölü piksel çıktımı direk iade etcen hocam hepsiburada ve amazon bu konuda çok iyi monitör alırken başka yerden almican pahalı olsun bu 2 firma olsun
  14. M

Evet çok çıkan olmuş ama yapacak birsey yok deneye deneye alacam birde çok göze batmayan birsey olursa sorun değil
  15. M

Bende bunu alacağım 1 haftadır bakıyorum uygun fiyatlı alınabilecek seviyede bu var https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r27qe-27-2k-180hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54?ftid=9zqh33w6kp3kgsnl&url_src=and-product-detail
  16. M

İnceleme (12 Nisan 2025 GÜNCELLENDİ) Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi

Yarın sipariş vereceğim gelince normal kontrol edeceğim oturduğum yerden ölü piksel gözükmüyorsa gözümü sokup bakmicam yoksa bu şekilde hiçbir monitör alınmaz hepsinde ölü piksel çıkıyor bilmemek en iyisi :)
  17. M

6800XT/6900XT İkinci El

Dün xfx rx 6800 xt 10k aldım (İstanbul) güvenlik etiketi üzerindeydi kutusu yoktu, Dediğin gibi ilanlarda filan çok pahalıydı Facebook da rx 6800 xt olarak arattım donanımıni paylaşanlara kadar herkese mesaj attım çok kişi ilan harici satıyordu bana uygun olanı aldım güvenlik etiketi vardı 9.7...
  18. M

5-7 bin TL monitör tavsiyesi

2k 27 inc uygun fiyatlı oneriniz varmi
  19. M

Yardım "27” 2K Monitör Arıyorum – Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Önerileriniz?"

Merhaba, 27 inç ve 2K çözünürlüklü İPS bir monitör arıyorum. En önemli kriterim ekran kalitesinin iyi olması. Panel tipi, yenileme hızı gibi ekstra özellikler çok önemli değil, sadece görüntü netliği ve renk doğruluğu iyi olsun yeterli. Bütçemi mümkün olduğunca uygun tutmak istiyorum, bu yüzden...
  20. M

🔥İndirim ASUS TUF GAMİNG VG249Q3A

27 inc için uygun fiyatlı 2k önerebileceğiniz varmi alınabilecek en uygun olanı
Geri