Arama sonuçları: *

• Users: Msbiray
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

KASA MODİFİYE YAPAN YER VARMI

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim kasanın son hali bu, attığın yer güzel ilgilendi halletti sağolsun abi güzel esnaf çıktı, teşekkür ederim 🙏🏽
  2. M

Burası işimi görebilir aslında bak ben düşünemedim google maps de aramay 😅
  3. M

Elektronik konularda çekiniyorum o yüzden bilene yaptırmak istedim aslında, kasa bitfenix t10 fe modeli, ekran kartı 9070 xt pure, şu alttaki siyah kablolar kasanın ekranı kablosu heralde ama anlamadım ekstra görüntü kablosu takılması lazımmış sanırım, o yüzden bunları halledecek birini aradım...
  4. M

Selamlar. Kasamı yeni topladım, ama bu kasaya uygun rgb kablolama, ve kasanın ekranı aktifleştirme gibi şeyler yaptırmayı düşünüyorum, bunu istanbul içinde yaptırabileceğim biryer var mı? Kabloları değiştirecek rgb beyaz kablo ve ekranı altifleştirecek
  5. M

Çözüldü✓ 110 BİN TL İLE TAVSİYE SİSTEM??

Arkadaşlar bütçem dahilinde 9070 xt ye karar verdim ve aldım, teşekkür ederim hepinize,
  6. M

2k oyun ve stüdyo müzik programları kullanıyorum, amatör düzeyde müzikler alt yapılar yapıyorum, şuanki sistemim zor bela yetiyor, 5070 ti işimi görür ancak bu tarz şeyler birkere alınıyor malum, almışken 5080 zorlamak istedim, onun için buraya yazdım bilmediğim biyerde indirim vardır yada benim...
  7. M

5070 ti da işimi görür ama işte olmuşken 5080 zorlıcam bakalım, olmadı 5070 ti 1774444412 Yok evde kendim yapıcam 😂
  8. M

İşin içine ram girdiğinde o fiyata mümkün değil ki , ben ramsiz 120 bin düşünüyorum o bile 5080 için zorluyor
  9. M

5080 bakayım o fiyatlara ama çok ihtimal olduğunu düşünmüyorum, 60 k ya bulsam zaten dediğin gibi çok güzel olur, itopyada topluyorum mesela 120 yi geçiyor,
  10. M

5080 in kötüsü 70 bin lira, nası olcak o işte, işlemciyi yükseltip ekran kartını 5070 ti mı yapayım?
  11. M

Herkese merhaba, güncel fiyatlar dahilinde max 110 bin tl ye 5070ti veya 5080 li bi sistem kurmak istiyorum, ram ihtiyacım yok eski ramlerimi kullanacağım, ve en az 2tb m2 şart. Ben işlemci olarak 9600x düşündüm, tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏🏽
  12. M

Case 4u tv box youtube da takılmalar yaşıyorum?

Arkadaşlar selam. Case 4u nun 4k tv box ını aldım indirimden. Youtube da dizi izlerken sanki fps drop yiyormuşum gibi takılmalar yaşıyorum. Mesela adam koşuyor hafif takıla takıla gösteriyor fps düşmüş gibi. Nedenini bilen yaşayan varmıdır? İnternet hızımda vs bir sorun yok tv yada monitöre de...
Geri