Oyun için 6700XT. Nvidia software olarak daha kullanışlı ve az sorunlu ama 6700XT'nin oyun performansı 3060ti'a göre daha iyi. Bir de işlemci ve ekran kartı ile smart access memory de kullanabileceğini düşünürsek her türlü daha yüksek FPS alırsın. Şahsen 5600X ve 6700XT kullanıyorum ve fiyat...
Philips var, bunu da anneme aldım. İnanılmaz bir ses farkı var. Çok gürültülü çalışıyor cosori, philips yok gibi bir şey bunun yanında çalışırken. Ama pişirmesi güzel.
Sizin işlemcinizin soketiyle uyumlu değil. Soğutucuları karşılaştırmak için google veya youtube'a x vs x şeklinde aratabilir aralarındaki soğutma performas farkını görebilirsiniz.
Ben arcticden inanılmaz memnunum. Etrafımdaki çoğu sıvı soğutmasında problem yaşayan insana aldırdım onlar da çok memnun. Fanları hem çok sessiz hem de 10 yıl garantisi var. Cooler master denemediğim için bilemeyeceğim.
ASrock steel legend gayet iyi bir modeldir. Amerika'da çok kullanılıyor. Bu model de gayet başarılı. Zamanında bununla b550 tomahawk arasında kaldım, bu modeli bulamadığımdan tomahawk almıştım.
Valla wattmanı sapphire kartla yaşadığım için iade edip asus aldım denemek için.. Ne sıkıntıymış arkadaş sinir oldum ondan aldım sırf içimde kaldı AMD diye.
Çözülmüyor hocam 5dkda. 6800XT aldım. 3 gün uğraştım çözemedim. Format, DDU, her şeyi denedim. Her türlü bugla karşılaştım. Sonunda iade ettim. Hardware olarak gerçekten inanılmaz güçlü kartlar yapıyor AMD fakat software tarafında inanılmaz yetersiz ve can sıkıcı..
Bu siteden bir arkadaşım ssd aldı, 2 ay sonra bozuldu, geri yolladı gidiş o gidiş. Hiç bir şekilde telefonlara ve maillere cevap vermediler. Tüketici mahkemesine başvurduk.
Aydınlatması yok evet.
1668458183
Her şeyin fiyatı uçuk. Ben aldığımda sıfırı 400 liraydı, 250 liraya ikinci el almıştım. Fakat içinde bulunduğumuz piyasa şartlarında 1k civarı alınabilecek bir ürün bence.