Arama sonuçları: *

• Users: baretizane
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Discord boost yıllık

Nitrom var yıllık almıştım 1 ay önce
  2. B

Discord boost yıllık

Merhaba discord kanalıma boost basmak istiyorum 14 seviye olarak bunu aylık yapmak istemiyorum direkt yıllık olarak yapmak istiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum aylık olarak çıkıyor önüme seçenekte yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  3. B

AMD Radeon software sorunu

Eyw üstat dediğini yapacağım test edip döneceğim sonra yardımın için çok teşekkür ederim 🫡
  4. B

RX 5700XT Alınır Mı?

Üstat 15 lira yazan kartın aynısı bende var 2 yıldır kullanıyorum ilk 1 yıl sorununu görmedim ama sonraki yıl AMD sağ olsun uygulaması yüzüne karttan sıkılır oldum ( AMD Radeon software ) şuan ki fikrimle Nvidia kartlara yönelebilirim niye diye soracak olursan AMD bazen sapıtıyor güncellemeleri...
  5. B

Hayır 3200 de şuan en son değiştirdigimde benim için 3200 uygun diye düşünerek değişiklik yapmadım
  6. B

Üstat yorumu okurken kafam karıştı ama BIOS u eskiden karıştırmışlıgım var dediklerini yapıp kontrol edeceğim yine sorun devam edecek mi ama biraz test etmem gerekecem çünkü bu hata her gün değilde bazen günde 3 4 kere olduğuda oluyor bazen 1 haftadan fazla olmadığıda oluyor teşekkür ederim...
  7. B

Üstat ilk taktigimda 3200 şeklindeydi sonra ki zamanlar baktım 3600 e aldım birşeyler oldu fikir değiştim geri 3200 e çektim ben ama bu dediğim 1 yıl felan oluyor
  8. B

Üstat öyle bir şey hiç fark etmedim ben 2 yıldır kullanıyorum PC mi 2 yılda 30 kere format atmişimdir neredeyse hiç Windowsun kendiliğinden yüklediğini görmedim ( AMD Radeon software) ise dediğin görmedim başka bir şey yine görmedim ama teşekkür ederim kontrol edeceğim
  9. B

Asus un uygulaması varmış adını şuanda unuttum her formattan sonra yüklememi ister bende yüklerim ordan güncellemeleri yaparım orada BIOS güncellemeleri yazıyor onu guncellerim başka BIOS la ilgili bir şey yapmam ramler ise 3200 MHz de normali 3600 ama
  10. B

Üstat Ryzen 5 3600x Sapphire RX 5700 XT nitro Corsair 8x2 ram Asus prime b550 m-a Darkguardian 550w 2 k monitör kullanıyorum Kusura bakma denk gelipte giremedim siteye gormemişim
  11. B

Bende öyle düşünüyorum ama emin olamıyorum ya oyunda kritik yerdeyim bir anda monitör siyah ekran yani ekran kartı çökmüş gibi görüntü gelmiyor sonra PC yi kapatıp açıyorum bakıyorum AMD Radeon software kalkmış ya bı b*ku beceremiyorlar önceden wattman denilen bı b*k vardı şimdide bu artık AMD...
  12. B

PC ye bugün format attım her şey sıfırdan kuruldu ayriyetten AMD Radeon software uygulamasını kendi sitesinden kullanıyorum ve driver güncelleme uygulaması paralı olan driver booster hepsini ordan guncelledim formattan öncede aynı oluyordu şimdide aynı oluyor
  13. B

Merhaba RX 5700 XT ekran kartım var ve onun için AMD Radeon software uygulamasını kullanıyorum bazen durduk yere ekran gidiyor PC yi yeniden başlatmam gerekiyor ( her hangi bir oyunu oynarken oluyor genellikle) yeniden başlattığımda PC yi AMD Radeon software uygulamasını yok ortada kendi...
  14. B

MSI ve gigabyte ekran kartları seçimi

Üstat senin kadar üst düzey profesyonel bir teknisyen değilim ama anlatabilecek kadar bilgim var şükürler olsun fotoğraflardan birisi o yüzden attım zaten üşenmeden bakabilirsin hangi ürün olduğunu anlayacağını umuyorum yinede teşekkür ederim
  15. B

MSI ve gigabyte ekran kartları seçimi

Merhaba yeni PC dizecegim elimde alabileceğim 2 ekran kartı var sadece onlar arasında kaldım bu iki ekran kartını önceden hiç kullanmadım sizin tavsiyeleriniz nedir bu markalarda modellerde sorun oluyor mu kullanışı nasıl kullanan arkadaşlar veya bilenler yazarsa sevinirim Gigabyte GeForce GTX...
  16. B

hangi mouseyi almalıyım ?

Bende almayı düşünüyorum monster v5 oyuncu mouse almayı düşündüm bi ama başka ne alabilirim
  17. B

300 TL F/P OYUNCU KULAKLIĞI TAVSİYE

Bende bakıyorum aslında almayı düşündüğüm Pusat Virtual 7.1 Rgb Gaming Headset Lite şuan ki fiyatı 500 lira ama başka önerirseniz daha iyi olur
  18. B

Kulaklık seçimi yardımcı olun

Biraz önce gezinirken steelseries arctic 3 kulaklık pttavm de 880 lira hepsiburada indiriminde 974 lira bu nasil bi indirim 😂 bindirim olmus ama sepette %15 indirim var 800 liraya geliyor şimdi monster a daha çok yöneldim alsam mı ki acaba
  19. B

Kulaklık seçimi yardımcı olun

Merhaba Şuan kullandığım kulaklık bozulmaya başladı Ben 2 kulaklık arasında kaldım çok bilgim yok kulaklıklarla almışken sorun çıkarmayacak bir şey almak istiyorum Birinci seçimim Monster pusat 7.1 lite İkinci seçimim Steelseries arctic 3 Hepsiburada indirimi den yararlanmakta istiyorum...
Geri