Şimdi dlss 4 tüm ekran kartlarına gelmedi mi sadece Multi Frame generation 5000 serisine geldi bildiğim kadarıyla ve ilk başta dlss FPS artırmak için gelmişti peki bu ikisi arasındaki fark tam olarak nedir anlayamadım bide her ikisinde de görüntü bozuluyor mu
Yaptığımız ekolayzer ayarını biz FPS oyunlarinda nasıl test edebilirim ve eksik veya fazla geldi ses bana oyundayken ayarlari değiştirirsem kulaklık onu algılar mı?
Yani şarj adaptörü kaç çekebilirse o kadar çekiyor peki ben bilgisayarla Türkiye'dekinden daha düşük priz değeri bir ülkeye gittim benim adaptör 220w mi çekmeye çalışacak yoksa Max ne kadar cekebiliyorsa o kadar mı çekecek bu zarar verir mi cihazlara söylediğimin tersi içinde geçerli mi bide...
Herkese kolay gelsin ben kamera,lens,dron, PlayStation,iPhone, akıllı saat vb. ürünleri kiralamak istiyorum güvenilir hangi siteler var neler önerebilisiniz?
Ben 40k ile 4000 serisi 32gb ramli bir laptop alacam oyun ve işlerde kullanmak için.Ayni zamanda derste calışacam.Oneriniz var mı bir kaç kişiye sordum wat değerlerine falan bak diyorlar ben kaclik almam gerekiyor işlemci ile uyumlu güzel bir öneri yaparsaniz sevinirim.Kurgu(After...