Arama sonuçları: *

1. B

Turknet referans kodu

Yeni abone olacaklar kullanabilir XPO46SW84OUI
  2. B

Fiber internet hız normal mi

Yok kablo satalım demedi ama cat 7 ve üstü olmadan olmaz dedi kablo satsa almazdım zaten TV lerde kurulumda genelde ya akım korumalı priz yada HDMI kablosu falan satmaya çalışırlar zaten alıştık TT de kablo satmaya başlarsa şaşirmayiz ne diyeyim
  3. B

Sizin altyapı turknetin kendi altyapısı galiba bana TT nin altyapısı ile veriyor verdiği 1000dowland 50 upload 1776239238 Gelen TT ekibinden ben evde değildim bakmışlar beni aradı en az Cat 7 ve üstü kablo kullanman lazım bunlar la alamazsın dedi ben dedim siz kurdunuz modemi siz getirdiniz...
  4. B

Hocam dün TT ekipleri eve geldi bana dedikleri en az Cat 7 kablo lazım bunlarla alamazsın sistemde sorun yok dediler modemin güncellemelerini falan yapmışlar ama önce 860 i geçmeyen internet 930 u gördü akşam denediğimde
  5. B

Ben onu da alamıyorum şuan 1776082921 Sorucam hocam teşekkürler 1776082990 Görüşeyim ont cihazını sınırı geçmezse değişimini isterim
  6. B

Tam 1000 olmasada 900 lerde olması gerekmez mi 865 demek 135 mg bit kayıp var
  7. B

Modem wifi 6 li Deco wifi 5 Deco yu değiştirmeyi düşünüyorum ama öncellikle 800 leri alırsa işimi görür alıp alamayacağıni öğrenmek istiyorum ayrıca modemden niye 865 i geçmiyorum daha yeni kuruldu kablo yu çekti TT ekibi kendileri 900 leri geçmesi lazım değil mi 1776082279 Modlama derken ne...
  8. B

Modem wifi 6 865 i geçmiyor kablolu kablosuz da Deco wifi 5 onda da 800 u görmesi lazim kablolu bağlı 1776082089 Modem wifi 6 TP link ex520v Deco wifi 5 modem den kablo ile ve kablosuz 865 mgbit alıyorum üstüne çıkmıyor hız Deco da 500 lerde enfazla alıyorum
  9. B

Nerden öğreneceğiz onu
  10. B

Tp link Deco M4
  11. B

Tt altyapısı ile turknetten internet aldım daireye kadar kabloyu çekti TT ekipler tp link modem bağladılar laptopla hem kablolu (cat 6) 865 mgbit aldım hem kablosuzda telefon da 700 lerde alıyorum wifi 5 destekli Deco cihazımda kablolu bagladigim halde de 500 lerde alıyorum normalde 800 e kadar...
  12. B

Cayma bedeli aylık mi günlük mu düşer

Karşılıyor ama ay ay 200 TL indirim olarak yansıtıyor
  13. B

Aradım ama detaylı bilgi yok sadece cayma bedelini söyledi 1775662938 Benim suanki kullandigim firma kablonet turknete geçeceğim ama turknetin kendi altyapısı yok TT nin kini kullanarak 1000 mgbit veriyor
  14. B

Yani düşmesi veya yükselmesi için ay değil gün yeterli mi
  15. B

Sa turknet fibere geçiş yapacağım altyapı turktelekomun ama olsun turknet geçişte 2500 TL ye kadar cayma karşılıyormus benim 1137 TL cayma bedeli çıkıyor turknetin mahallane fiber kampanyası na katildim ilk üç ay yüzde 50 indirim veriyor ayın 23 ne kadar başvurmam lazım ayın 23 üne kadar cayma...
  16. B

Turknet promosyon kodu verebilecek var mı

Hocam indirim konusu nasıl sizce
  17. B

Turknet promosyon kodu verebilecek var mı

Sa turknet fibere geçiş yapacağım altyapı turktelekomun ama olsun turknet geçişte 2500 TL ye kadar cayma karşılıyormus benim 1137 TL cayma bedeli çıkıyor turknetin mahallane fiber kampanyası na katildim ilk üç ay yüzde 50 indirim veriyor ayın 23 ne kadar başvurmam lazım ayın 23 üne kadar cayma...
  18. B

🔥İndirim Fırsat Tcl 55Q6C 38999 TL

Video da ne var ben anlamadım servis konusunda ben sorun yaşamadım 2 tane tcl var evde
  19. B

Nasıl anlamadım
  20. B

Valla Kasım'da tabi daha fazla düşme ihtimali de var ama belli olmaz arada fiyati yükseltip sonra geride düşürebilirler
Geri