Arama sonuçları: *

• Users: Berat0202tr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Mavi Ekran GeForce Expierence Valorant videosunu 60 FPS kayıt etme sorunu

Merhabalar, Bendeki sistem oldukça güçlü ve monitörüm 165 Hz 1 ms Sorunum ise şu: Valorant oynuyorum genellikle ve klip çıkarmak için geforce expierence kullanıyorum. Fakat bu yazılımla videoyu 60 FPS kayıt ediyorum ama ben 500 fps aldığım halde video kasıyor. Oyun kasmıyor bakın videoyu...
  2. B

Çözüldü✓ Beyler monitörüm kargo ile darbe almış halde geldi

Monit 3k Pc 13K ama 14k ya sattilar incehesaptan aldim 17k yani 1668328713 😀 shshsdjsjsj bi an korktum
  3. B

Yoo hiç büyük değil farkedilmiyor bile ben biraz abarttım
  4. B

Kanka monitor harika görümtu geliyor falat elimde şuan pc yok öyle fişe taktim pc de salı günu gelecek ince heaaptan aldim Afox RTX 2060 Super AMD Ryzen 5 5600 8x2 3200 ddr4 ram 512 gb M.2 ssd Afox tercih edilir mi ? 1668326019
  5. B

Kanka bildiğin sivri bi cisimden darbe almış beni rahaysiz eden bir goruntu degil iade etmeseler bile ileride bozulurmi sence
  6. B

Kargo sağlam bir şekilde elime geçti benim Ama başta açamadim kargoyu bende yirttim bu yüzden bu halde
  7. B

Kutu hasarlı olarak gelmedi monitör darbeli geldo
  8. B

Kutu hasarlı gelmedi onu ben yırttım monitor darbeli
  9. B

Anladım almazlar ise sorun yok tek derdim ilerde ekran bozulurmu görüntüsü falan 1668324672 Hayır
  10. B

Kutunun bir yüzünü parcaladim Bilmiyorum var mı 1668323747 İade başvurusu yaptım henüz cebap alamadim Kutu eklerde 1668323849 Peki ya şunu sorayım iade almasalar bile kullanacağim ben bunu ilerde ekranda böyle bozukluk falan çikarmi Çıksa bile garantisi var zaten
  11. B

Beyler çarşamba güni asus tuf vg247q1a monitorünu trendyoldan aldım daha dün geldi. İlk başta açamadım kutuyu bu yüzden parçaladım kutuyu her neyse saat 1 de geldi monitör bende akşam 7 de güç kablosunu takarak görüntü gelip gelmediğini kontrol ettim Görüntü geldi fakat ekranda garip bir...
Geri