Arama sonuçları: *

• Users: ufuk.clsknx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. U

sistemime göre monitör önerisi acill!!!

rtx 3060 i3 12 nesil bi sistemim var. oyun olarak fps daha fazla ama arada birde hikayeli oyun oynuyorum. film falan da izliyorum 27 inç tercih edicem.1080 p 240 hz mi yoksa 2k 165 hz mi seçmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
  2. U

hangisini monitörü almalıyım

manitör almak istiyorum 2k 144 hz ve üstü 27 inç olursa daha iyi olur bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim veya yanlış düşündüğüm bişey varsa 1. https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x60-2k-rgb-gaming-monitor-fiyati-45505/?ref=akakce&v=1.87.6 2...
  3. U

Vento vg14 fe kasası detay verirmisiniz nasil bir kasa

Yarın kargolanacak inşallah kabul ederler ya diğer kasanın duruşu çok kötü beklerim 1 hafta daha sorun deil benim için yeterli olsun 1669757818
  4. U

Bugün aradım stok yok dediler şuan mail attım yarın sisteminin kargoya verileceğini söylediler yarın tekrardan arayıp bı sorsammi acaba diyorum stok yok derlerse de internette var gözüküyor falan dicem bakalım ne dicekler
  5. U

Easter gamerd TV e 8 sistemini aldım ben ultima var bide ikisi aynı sistem kasalar farklı arıyorum müşteri hizmetlerini stok yok fiyokar ulan ayni sistem farklı kasa nasıl stok yok anlamadim
  6. U

Eyvallah sipariş ettigimden beri 3 kere değişti kasa bende anlamadım şuan şimdi de değiştirse 4 oldu 😂
  7. U

Aradım başka kasa gönderemiyorum dedi malesef dedi soğutma yönünden sıkıntı vekmessiniz zaten testler tamamlandı dediler ama görünüş olarak pek içime sinmedi ve 1 egsoz 1 onde fan var
  8. U

Monitör öneri 165-240hz 27 inç

Yeni bı sistem aldım 165 240 hz 27 inç 2 k 1080 p farketmez monitör önerisi verirmisiniz
  9. U

Bı sistem sipariş etmistim vento vg 15 fe vardı sistemde fanlarin RGB ledinde sorun oldugu için vg 14 fe kasasina geçis yapmak zorunda kaldım nasıl bir kasadir soğutmada başarılı mi bı detay verirseniz sevinirim
  10. U

Çözüldü✓ RTX 3060 Dual vs Ventus X3 Hangi ekran kartı sizce

Taksitle pc alman için o para kadar bankanda para gözükmesi gerekiyor diye biliyorum 1669153605 Salaklık yaptım iş yerinde sipariş verdim sistemi eve gelmeyi beklemeyip arastirmadan hemen sipariş oluşturdum 2. Yaptığım salaklık da itopyadaki sistemi gördükten sonra hemen iade talebi oluşturmam...
  11. U

Hazır sistem knk yinede saol
  12. U

1669153364 İki sistemde içime sindi ancak bu yaptigim dusuncesizlikten dolayı iksiini de alamama durumum var umarım ikisinden birisi olur hayırlısıyla açıkçası ggentr yle de çok uğraşmak istemiyorum çünkü çok yavaşlar
  13. U

Olsun ne kank hala ne yapacağımı dusunuyorum çok kötü bı durum oldu benim için
  14. U

Off iki sistemde çöp oldu şuan inşallah erken gelir de stok bitmeden itopyadan alirim ggentr kadar saçma ve kötü bir site görmedim
  15. U

Eyvah ya nasıl bir işin içinde kaldım ben paranın gelmesi de tahminimce 1 haftayı bulur o zamana kadar piyasada sistem kalmaz zaten 2 seçenek varken yaptığım salaklikla ikisini de çöpe attım 1669152817 Peki paranın gelmesi ortalama kaç günü bulur
  16. U

İade talebinde bulundum yarın canlı desteği arayacağım eğer 1 2 gün icerisinde yollayabilirlerse itopyadaki sistemi alırım o zamana kadar geleceğini sanmıyorum ama paranın gelmezse eğer iade talebinj iptal ettirp o sistemi alırım artık yapacak bişey yok
  17. U

her şey gamingentr ye bağlı knk üstteki uzun yazıyı okursan anlarsın çok salaklık yaptım
  18. U

Ah be kanka keşke hayırlı olabilse uzun yazıyı okumadın galiba😮‍💨
  19. U

Ne oldu biliyor musun ggentr den easter gamer tve 8 sistemini sipariş verdim kasada asus 3060 ve i3 12100f var sonra itopyaya baktım aynı paraya MSI 3060 ve i5 11 nesil sonra desteğe yazdim para iadesi için onlarin da para iadesi genelde çok gecikiyormus uzun zamandır PC istoyorum ve olan...
Geri