Arama sonuçları: *

1. J

Evde Yapmalık Yemek Önerisi

Fırının var mı ?
  2. J

Laptop ekran gövdeden Ayrıldı Yardım

Benimki de böyle. Ekranı kapatırken çat etti bir menteşenin üstündeki plastik parça kırıldı. Bilgisayar çalışıyor ve ben böyle kullanıyorum. Kırılan parçaları bulup değiştirirsen anca öyle tamir edebilirsin. Geçmiş olsun.
  3. J

Monitör tavsiyesi olanlar konuya buyurun

Dizüstü bilgisayarımın ekranı küçük olduğu için monitör almayı düşünüyorum. Oyun oynamadığım için yenileme hızı ve tepki süresi çok önemli değil ama görüntü kalitesi olarak güzel bir monitör bakıyorum. İndirimde bir şeyler bilen var ise paylaşırsa sevinirim.
  4. J

Kablosuz kulakık pcye bağlanmıyor

Anakartında bluetooth özelliği maalesef yok. Ekstra bluetooth USB'si alman gerekiyor.
  5. J

Anker R100 Dip ses sorunu

Hocam kulaklık bluetooth'lu mu ?
  6. J

Elekti̇ri̇kten Anlayan Varmi̇ Led Kablo Nereye Lehi̇mlencek ?

Hocam daha net bir fotoğraf yok mudur ?
  7. J

şarjlı pillerim dolu gözüküyor ama hemen bitiyor

Pilleri uzun süredir kullanıyorsan ve çok fazla kez doldur boşalt yaptıysan pillerin ömrü artık bitmiş olabilir. Şarj edilebilir pil ve şarj etme cihazları hakkında çok bilgim yok fakat eğer pilleri şarj ettiğin şarj cihazı iyi değilse de pillerin kimyasını bozmuş olabilir. Şimdi hızlı bir göz...
  8. J

C de For döngüsü azaltma

Dizi fonksiyonunda ne yapmaya çalıştığını tam anlayamadım. Eğer anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım.
  9. J

C Dilinde Dizideki Değerlerin Toplanmaması

Dev-C++ compiler ile derledim ve kodun çalışıyor. Bir sıkıntı göremedim. Hangi derleyici ile çalıştığını yazarsan ve aldığın hatayı ekran görüntüsü olarak atabilirsen bakarım.
  10. J

Basketbolda zıplayamıyorum

Öncelikle benim önerilerimi neden değerlendirmen gerekiyor ondan bahsedeyim. Ben 5 yaşından beri basketbol topu ile büyüdüm ve babam hem eski oyuncu hem de basketbol antrenörü. Şu anda 23 yaşında olduğumu düşünürsen 18 senedir basketbol ile içli dışlıyım. Kendim de oynadım ama artık sadece...
  11. J

Herkes Decathlon'dan Alıpta Sevdiği Şeyleri Paylaşsın

Artengo çorap alıyorum ihtiyacım oldukça. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Farklı boyları da mevcut.
  12. J

Led kablo birleşimini yapamadım yardım lazım

Katılıyorum. Diğer uçlar büyük ihtimalle veri aktarımı yolları. Sadece USB'den gelecek olan gücü istiyorsan bu şekilde bağlaman yeterli olacaktır. Sen yine de diğer kalan uçları yalıtmayı unutma açıkta kalmasın. İyi forumlar.
  13. J

1.5V ile 1.55V aynı mı?

Lazerin özelliklerine bağlı fakat elektronikte 1.5 V ile 1.55 V arasında çok fark olacağını düşünmüyorum. Yine de uzman görüşü olarak değil bir Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi olarak görüşü değerlendirmeni öneririm.
Geri