Arama sonuçları: *

• Users: redbluque
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

Bilgisayar 64 bit ama 32 bit programlar acıyor

Arkadaşlar bilgisayarım 64 bit fakat görev yöneticisinde çalışan bütün programlar oyunlar 32 bit olarak çalışıyor gösteriyor bunun nedeni nedir? Red Dead Redemption 2 oyunu bile 32 bit gösteriyor
  2. R

Yardım Rainbow Six siege barikat kırma tuşu

Arkadaşlar Rainbow Six siege de barikat kırmak için silahın arka kısmını kullanıldığını biliyorum ama oyunda bütün tuşları denememe rağmen hala bulamadım nasıl barikat kıracağımı yardımcı olur musunuz
  3. R

Yardım RTX 3050 Ventus Modeli ısınma

Ray Tracing ve DLSS için tercih ettim
  4. R

Yardım RTX 3050 Ventus Modeli ısınma

Merhaba RTX 3050 Ventus modeli almayı düşünüyorum çok ısınma olur mu kaç derece görürüm Rdr2 God Of War 4 gibi oyunlar oynamak istiyorum sorun yaşar mıyım?
  5. R

Yardım Asus Prime A520M-E RTX 3050 uyumu

Selam Ana kartım Asus Prime A520M-E RTX 3050 almayı düşünüyorum MSİ model sorun yaşar mıyım?
  6. R

Yardım MSİ VGA RTX Ventus 3050 Görüntü Çıkışları

https://www.hepsiburada.com/msi-vga-geforce-rtx-3050-ventus-2x-8g-oc-128bit-ekran-karti-p-HBCV00001S34B2?url_src=and-product-detail
  7. R

MSİ VGA RTX 3050 VE RYZEN 5 3500X

Merhaba İşlemcim Ryzen 5 3500x Ekran kartı olarak MSİ VGA VENTUS 3050 almak istiyorum dar boğaz yer miyim?
  8. R

Yardım MSİ VGA RTX Ventus 3050 Görüntü Çıkışları

Merhaba Az önce bir alışveriş sitesinde Msi Ventus rtx 3050 vga gibi bir ekran kartına denk geldim fiyatı uygundu ama bana HDMİ lazım ürünün özelliklerine bakıyorum HDMİ portu bir tane bulunuyor ama ürünün isminde VGA geçiyor yardımcı olur musunuz
  9. R

Windows 11 Standart Donanım Güvenliği desteklenmiyor

Merhabalar Windows 11 ilk çıktığı zamandan beri kullanmaktayım daha önce böyle bir uyarı almadım TPM 2.0 açık olmasına rağmen son 1 aydır Standart Donanım Güvenliği desteklenmiyor hatasını alıyorum yardımcı olur musunuz?
  10. R

Windows 11 Standart Donanım Güvenliği Desteklenmiyor.

Bende de aynı sorun ilk çıktığı zamandan beri Windows 11 kullanmaktayım ama son zamanlarda Standart Donanım Güvenliği desteklenmiyor hatasını bende aldım TPM 2.0 açık olmasına rağmen siz hatayı düzeltebildiniz mi?
Geri