Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim Vodafone Yanımda Yılbaşı Hediyesi Veriyor

Ben ekranı bulamadım hocamda yardımcı olabilir misin ?
  2. E

GETİR YEMEK 50 TL İNDİRİM

Hocam hata veriyor ama yapabilen oldu mu ?
  3. E

🔥İndirim Rtx4050 Acer Nitro Laptop 25,499₺🔥🔥

SMS İNFOCOMM diye bir servise göndermiş vatan şimdi kontrol ettim. Seninde aynı servis miydi hocam?
  4. E

🔥İndirim Rtx4050 Acer Nitro Laptop 25,499₺🔥🔥

Hocam bende acer vardı 2019 yılında Vatan pcden almıştım. 2020 yılında garantiye gönderdim içinden hdd çalmışlar. 16gb ramimi 8 gb ile değiştirmişler. Hdd konusunda ise parça bozulmuş gibi bir saçma açıklama yaptılar. Önermiyorum servisini, alacak arkadaşlar ben gibi sıkıntı yaşamamaları için...
  5. E

🔥İndirim Vestel Mıx & Go Pro Blender - Antrasit 898,99 TL TL

https://www.hepsiburada.com/vestel-mix-go-pro-blender-antrasit-p-HBV000017EZ1W?magaza=Hepsiburada piyasa fiyatına akakçeden baktığımda 1300 lerde olduğunu gördüm kaçırmayın derim ihtiyacınız varsa .
  6. E

❌İndirim Bitti! Yemeksepeti 375 TL Kupon Sadece 45 TL!

Hocam bence sen okuduğunu anlamıyorsan yazık sana. Bir ürün iptal olucaksa olsun diyorum ? Bu kadar bekletilmekte sorunum 1679772281 Hocam biz aldıkta noldu bekliyoruz iptal olcak muhtemelen
  7. E

Bunun bencillikle alakası yok bir şey alıyorsun ve bu kadar saat bekliyorsun buna kimsenin hakkı yok yanlışlık olduysa iptal et anladın mı burda kimse kimseyi 4 saat bekletmemeli. İnsanlar bir ürün alıyorlarsa bekleyecek tabii ki ?
  8. E

Bencede gelmicek gibi bir kodu 4 saatte veremediler yani işin kötüsü netleştirmiyorlarda 1679768674 Hocam rezalet kısmı şur bir kod için 4 saat bekletilir mi ? Ya ver yada bir yanlışlık oldu iptal ettik de bu kadar bekletilmemeli hiçkimse. 1679768733
  9. E

2 kere müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdular hala bir geri dönüş yok yaklaşık 4 saattir bekliyoruz gerçekten rezalet bir şey ya
  10. E

X drive oyuncu koltuk indirimi

link ?
  11. E

Xdri̇ve Ve Hawk Markasındaki̇ Koltukların Yilbaşı Sonrası Fi̇yat Arttırması

Dikkatimi çeken şey 2 hafta önce oyuncu koltuğu bakıyordum 2 oyuncu koltuğunun fab ve toryum serileri 3.100 tl faladı bugün açtığımda ise yaklaşık 4-5 bandında gördüm ve şok oldum. Bu kadar artış nasıl yapılabiliyor yılbaşına girilince tamam zam yapında yani sizcede %30 u geçen bir zam yapılması...
  12. E

🔥İndirim MSİ CLUTCH GM11 GAMİNG MOUSE

Beyazına çökülebilir gibi geldi.
Geri