Arama sonuçları: *

• Users: bdcbudur
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. bdcbudur

Yardım VG2791R Monitorumde yesil bozulmalar var

Iki tane monitorum var. Birinci monitorumde(VG249Q3A) bozulma yokken ikinci monitorumde(VG2791R) ekrani kaydirirken ekteki gibi yesil bozulmalar basladi (nedenini bilmedigim bir hata yuzunden videoyu buraya yukleyemiyorum asagiya drive linkini biraktim)...
  2. bdcbudur

Çözüldü✓ 125 fps 144 fps den daha akıcı nasıl olabiliyor

Aynı sorunu yaşadım bir çözüm bulamayınca pcye format attım. Sorun çözüldü.
  3. bdcbudur

PC HOCASI YALAN YANLIŞ MONİTÖR İNCELEMESİ

En azından En azından Abdullah "Türkiye'nin en şeffaf incelemesi" triplerine girmiyor.
  4. bdcbudur

Steam kullanmadığım alanı kullanmış gösteriyor

hocam eski konularımda yukarıda "cozuldu" ye tıklıyordum ama bunda cıkmıyor modlar yardım edebilir mi acaba?
  5. bdcbudur

Hocam ilginiz için tesekkur ederim cozdum durumu. Arkada valhallayı indiriyormusum da o aklıma geldi indirmeyi durdurunca 160 gb a baska bir yer actı. 1692395560 hocam son bir sorum var forumlarda cok yazı yazan biri degilim de konu nasıl kapanıyor veya cozuldu hale geliyor
  6. bdcbudur

Yüklerken kalan 172 gb'a oyun yükleyemiyorum ve simdi fark ettim steamın diskimde kapladıgı yer 450 gb. 290 gb oyunlar dlcler falan var 160 gb "kullanılan" ama bosta olan kısım.
  7. bdcbudur

Ekle belirttiğim gibi Steam depolama kısmına girdiğimde 299 gb diğer gösteriyor ama diskteki diğer klasörlerin boyutlarıyla uyuşmuyor. Bu hata neden olur veya nasıl çözebilirim ?
  8. bdcbudur

Hikayeli mobil oyun önerisi

selamlar, uzun bir yola cıkacagım birkaç gün sonra bende yolda gamepadim ile oyun arayi derdine girdim. Bildiğiniz stardew valley tarzı oyun var mı acaba (online oyunlarla cok aram yok mobilde)
  9. bdcbudur

Eski bilgisayarda reboot hatası

Öncelikle bununla alakalı birçok konu var ama cevabını bulamadım. Şimdi benim uzun süredir kullanmadığım eski bir pcm var Asus eee PC 1000he bu eski pcye 2 gün önce win 7 yükledim açıldı iyi güzel 2 gün sonra (bugun) pcyi açınca reboot and select proper boot device hatası alıyorum eski bir model...
Geri