Arama sonuçları: *

• Users: AYİMBOD
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Acer nitro5 Gsync Açmak

Maalesef Hdmı ile G sync açılmıyor 🤷🏻‍♂️
  2. A

Acer nitro5 Gsync Açmak

Öncelikle ben laptopumu usb c to displayport kablosu ile monitörüme bağlıyorum ve monitörümde g-sync uyumlu. Fakat ben nvidia denetim masasını açtığım zaman ekran ayarları dahil pek çok ayar yok bundan dolayıda g-sync i açamıyorum. Bunun sebebi ise laptopların ekran paneline dahili ekran...
  3. A

1Rx8 Vs 2Rx8 Rank Ram

Arkadaşlar Acer Nitro 5 AN515-58 Laptobum için ram alıcam fakat Kingston markanın 2 farklı rami var, biri S olan modeli 1Rx8 Single Rank ,Diğeri ise D olan modeli 2Rx8 Dual Rank ,Yani Single olan modelde 8 çip bulunurken Dual olan modelde 16 çip bulunuyor.Bu iki ram arasında bir fark olurmu...
  4. A

Acer Nitro 5 i7 12700h Rtx 3060

Çok sağolun bilgilendirme için . Windowsu W11 promu yoksa Home mi kurmak daha mantıklı.Birde kurduktan sonra direk acerin sitesinden gerekli tüm driverleri indiricez dimi.
  5. A

Çok sağol.Bende genelde evde oyun oynarım aslında masaüstü olayı kesin benimde başıma gelicek.Ama şehir dışına çıktığımda çok oluyor ve uzun süre kalabiliyorum şehir dışında, işte o zamanda illaki ihtiyaç duyuyorum.
  6. A

Nitro sense den performans modunu seçince ve mux açık şekilde 150W lere bile çıktığı oluyor farklı videolarda izledim 👍
  7. A

Hp Victus VS Acer Nitro 5

Ben Gece indiriminde %10 indirimli şekilde havale ile aldım o yüzden 23850 tl ye denk geliyor.
  8. A

Yardım Asus rog g15(2022) vs Acer nitro 5

Ben Şu an acerin siparişini verdim gece indirimiyle beraber 23850 ye denk geldiği için ve bütçeme uygun en üst özellikte olduğu için aldım.Ama bütçen el veriyorsa tabikide asus rog serisi ilk tercihim olurdu.
  9. A

Acere 8 gb daha ram alırım onda sıkıntım yok .Ama ddr4 olması eski teknoloji havası veriyor .Artık çıkan her laptop ddr5 cıktığı için bu kadar para veripte ddr4 bi sistem almak mantıklımı acaba.
  10. A

24000 Lira Bütçem var Bu 2 Laptop arasında kaldım .Bugün sipariş vermem gerek hangi laptobu sipariş vermeliyim...
  11. A

Kingston 8 gb 3200 mhz cl22 ram alıcam ilk etapta. Benimde aklıma takılan tek şey bu aslında ddr5 ile ddr4 arasında nasıl bir fark olur . Birde tabii benim bütçemde ddr5 bir sistemi en fazla 3050ti modellerinden alabiliyorum ve mux switch özellikleri olmuyor.
  12. A

Dün Gece Vatan Computer Gece İndiriminden bu modeli havale ile 23850 tl ye sipariş verdim. Henüz ücreti ödemedim ve size danışmak istedim max 24k ya kadar alabileceğim bu laptoptan başka seçeneğim varmı yoksa bu fiyata alınabilicek en iyi seçenek bumudur.Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür...
  13. A

Ryzen 5600 vs Ryzen 5600 - 3600Mhz CL17 vs CL18

Test edebildinmi sonuçları merak ettim.
  14. A

2000 tl Kasa-psu önerisi

Cg540 modelinin youtubeda videolarını izledim önü cam tam mesh değil . Cg560 modeli tam mesh gözüküyor videolarda.Cg540 mesh olsa bende sipariş vericektim ama ikilemde kaldım veremiyorum.
  15. A

Çözüldü✓ Yeni m2 ssd alacagım

Bende ssd almak istiyorım pcı.3.0 yada 4.0 farketmez ama 512 gb ve dramli olmasını istiyorum 900 tl ye kadar varmıdır acaba
  16. A

Dramli M2 SSD önerebilir misiniz?

512 GB Dramli ssd almak istiyorum.Hangi ssd yi almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.Pcıe Gen3 yada Gen4 Farketmez. Bütçem Max 900 tl daha üstüne çıkamam.
  17. A

Bilgisayar Topluyorum Parçaların Uyumu

Bu attığın ana kartı daha ucuza alabiliyorum zaten.Ama benim seçtiğimde 4 ram slotu ve 2 tane m2 slotu var daha özellikli ve prestijli bir anakart zaten ??
  18. A

Ssd yi pce4.0 seçtim ve dram olmasına dikkat ettim .Ramleride Fps Oyunlarında daha fazla fps alabilmek için MHZ yüksek tuttum.
  19. A

Bilgisayar Kasası Ve Psu Mevcut Şimdilik Bu Parçaları Almayı Planlıyorum.Valorant ve FPS Tarzı online oyunları oynuyorum.Ekran Kartını Bütçem şu an çıkışmadığı için eski kasamdaki radeon hd 7850 modelini kullanıcam bir sıkıntı çıkarmı.Bir kaç aylık beni valorantta lolde falan götürsün...
Geri