Arama sonuçları: *

• Users: nowdead88
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. nowdead88

Steam Bakiyesi Fc 26

dostlwr sağolun böyle görünüyor 1782369008 Dün bu saatlerde sattım itemleri
  2. nowdead88

Steam Bakiyesi Fc 26

Dostlar selam uzun zamandır steamden bişey almadığım için yabancı kaldım eski oyunlarda kariyer yaparken inidirmi görğnce bir hevesle alayım dedim csde 2 3 skin sattım bakiye sonra gelecek ama tahmini ne zaman gelir indirim 11 saat sonra bakiyr 12 dast sonra gibi bi rezillik yaşayıp para vermek...
  3. nowdead88

20k Ya Kadar İş İçin Laptop Önerisi

Hocam sağolun cihaz güzel iş görür gibi birde ram işi olaydı tadından yenmezdi
  4. nowdead88

20k Ya Kadar İş İçin Laptop Önerisi

Büyük ihitmalle bütçe artırmak gerek ama iş yerinde kullanılıcak basit office programları çıktı alımı chromeda bir sürü açık sekme dışında çok yoğun bi kullanım olmayacak ssd 256 512 çok önemli değilde ram 16 olsa yada 8 olsa ama yükseltilebilir olsa süper olur
  5. nowdead88

1.2 Milyon TL'ye Alınabilecek En İyi Araba Nedir?

Cross olarak güncellendi günümüzde arkadaşın dediği araçlar birebir aynı
  6. nowdead88

1.2 Milyon TL'ye Alınabilecek En İyi Araba Nedir?

Egea cross 1.6 tercihe göre 1.5 hibrit hyundai i30 lar son nesil yada yeni nesil i20 alman isterseniz bütçenizi sınırında bi golf belki yada zorlamadan polo
  7. nowdead88

Superonline Pppoe Şifresin Nereden Öğrenilir?

Bunu dün türknet fiyatları olayından sonra geminiyle konuşurken öğrendim turkcell bunu asla paylaşmıyormuş superonline modemi üstünden kendi modemine aktarma yapabilirsin dedi
  8. nowdead88

40 Bin TL Telefon Önerisi

Baban kullanıcak kamera iyi olması öbemli akıcı oksa iyi olur 4 sene min götürse sonrası zorlanır senin telefonun direkt nothing phone 3 he belki acil değilse 4a pro yada düz 4 modelini bekleyebilirsin eğer olurda bepenmezse xiaomi honor vivo falan uğraştırma ya samsung galaxy s25fe iphone...
  9. nowdead88

Yardım 630bin TL Bütçe Araç Önerisi

Eski egea olarak son çıkan linealars bakabilirsiniz bizde 1.3 vardı sorunsuzdu 1.6 dolu olanlar 650yi geçmiyor fiyat olarak onun dışında sorun çıkarmayacak clio 1.5 motor dışında ayrıca yaris var 750 ye kadar çıkarsanız km düşük bulabilirsiniz sizin bütçede biraz uğraşmak lazım
  10. nowdead88

3.5-4m Arası Golf 8r Alınır mı

Fiyatının temiz arabası type r falan bakılmayacaksa yada yazılımlı bi bmw falan da yoksa golf r bu tipte bir araba için biçilmiş kaftan olur
  11. nowdead88

20-30k Arası Laptop Önerisi

Markayı ilk defa görüyorum bilinen incelme ve testleri varmı 1781816332 Hocam yopunluklu olarak yapay zekayı kullanmayacaksanız ağır şekilde çok sorun çıkaracağını süşünmüyorum apple bu konularda kendini kanıtlamış marka hani olduda memnun kalmadınız marka değeri sebebiyle min zararla elden...
  12. nowdead88

20-30k Arası Laptop Önerisi

30 üstü zorlanırsa macbook neo bakabilirsiniz amazon depoda tam 30a falan düşüyor genelde windows ryzn 7 işlemcili 16 hatta belki 24 ramli bir model bulunabilir belki
  13. nowdead88

50 Bin TL Laptop Tavsiyesi

Bi ara 5070 laptop düşüyordu bu fiyatlara wattı düşükte olsa hala varmı acaba bide bugün sitesinde gördüm cihazlara bakmasım ama biöğrenci uygulamasında asus seçili laptoplarda %5 veriyodu kupon kodu macbook neoda da vardı onun harici bu fiyata eğer asus zorunlu değilse daha iyi özellikli lenovo...
  14. nowdead88

Kalıcı Ücretsiz Haftanın Ücretsiz Epic Oyunları (18 Haziran)

Mobilmiş uygulamadan baktım
  15. nowdead88

Roblox Erişim Engeli Kaldırıldı mı ?

Kaldırılmadı çünkü kaldırılsa girersin yalan haber okumayın
  16. nowdead88

❌İndirim Bitti! Baseus Enerfıll Fc31 Super 20000 Mah 45w Siyah 1.154 TL 🔥🔥

Cihaz güzel gibi starlord modali gibi eski mi yoksa yeni çıkanlardan mı
  17. nowdead88

Opel Corsa E Alınır mı?

Söylesiğin c3 ve panda aynı araba ve aşırı sorunlu aynı xamanda fronterada dahil hepsi aynı önerilerden mg4 iyi togg ekran ve bi anda kapanma sorunu hariç yine iyidir teslaya bütçe olsa direkt al geç deeim ama o fiyata yok bydnin ucuz bi aracı vardı ama şahsen mg4 togg eper ikiside kötü diyorsan...
  18. nowdead88

Peugeot 2008 Gt 2026 Bu Fiyata Alınır mı?

2008 tarafında son durum ne bilmiyorum ama 1.2 motorda kayış probleminden dolayı zincire grçildi son sene eğer zincirliyse ve bependiğin bi arabaysa alınabilir onun dışında fiyatları ne durumda hiç bilmiyorum xceed var ayrıca bu dolulukta olmasada c5 var sanırım ama bayinin fiyat konusunda ne...
  19. nowdead88

🔥İndirim Dragos Mouse Kulaklık Klavye Bundle 1515 TL

Bence riske değmez uygun fiyatlı bilindik bişeyler alınabilşr bu fiyata geçen 400e çok iyi mouse alındı 450 500 e de orta bi klavye alınsa kulağıda para kalır şimdi hepsini toplardımda üşendim 1500e altına bile alınabilir bence
  20. nowdead88

Sanal Kart Nasıl Açılır ( Çözüldü)

Nays cwshback Tc kullanarak sıfırlanmıyor mu ayrıca papara tr faliyetleri kapalı olması lazım sadece hesaptski psrayı başka hesabına çekebiliyorsun olmazsa tami dene garanti bbva nın genç bankası olması lazım dopru hatırlıyorsam
Geri