Arama sonuçları: *

• Users: nowdead88
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. nowdead88

Bu Detaylara Rağmen Bu Laptop Alınır mı?

TAmam benimki 5060 lıymış yanlıl görmüşğm sotlar merak eseneKusura bakmayın beyler
  2. nowdead88

Bu Detaylara Rağmen Bu Laptop Alınır mı?

Ben bunu iki bin fazlaya hepsiburada gördüm sanıeım aynı cigaz olması lazım
  3. nowdead88

75k Ya Hp Omen Slim 16 Alınır mı?

Sağolun hocam ekran kartı fiyat bandında 5070 olması dikkatimi çekti benim attığıma benzer öneriniz varmı ayrıca ekran kartını full performansda kullanmasamda battery drain yaşarmıyım o konu hakkına biraz bilgisizim açıkçası
  4. nowdead88

60.000 Bandında Bu Laptop Alınır mı

Beklemenin işe yarayacqğını sanmıyorum ram ekran kartı hepsi artıyor şu zaöanlarda okula dönüş kampantası falan ne varsa yakalayıp alma taraftarıyım
  5. nowdead88

Yok hocam benim attığım msi larda düşük oluyor faeklı seçenek sunmak için sizin model. İyi loglar sıkıntı çıkarmıypr diye biöiyorum
  6. nowdead88

Bunu görmüşrüm dün watt değeri düşük olması lazım ama Msi cyborg
  7. nowdead88

75k Ya Hp Omen Slim 16 Alınır mı?

Limk Dostlar satıcıyı bilmşyorum bilen varsa yardımcı olsun bir kaö haftadıe inceliyorum iyi fiyat gibi geldi slimlerde watt birazdaha düşük olsupunu biliyorum onun harici bilmem gereken bir şey varmı satıcı güvenilie mi
  8. nowdead88

Bu İki Modelden Hangisini Almalıyım?

Dostlar benimde 80 e kadar ünide kullanmak için güçlü bi laptopa ihtiyacım var amcam alacağı için mağazadan almak istiyor ordada fiyatlar mağlum bu güçte benzer fiyatlarda fiziksel olarak gçrebileveğim bir model varmı bildiğiniz
  9. nowdead88

Çözüldü✓ Cuma Gününe Özel Laptop Kampanyası Var mı Bugün Takibe Alalım

Bends bakıyorum akşam bişeyler düşer belki
  10. nowdead88

🔥İndirim Poco M8 Pro 5G 12/512 23.999tl

By cihaz redmi herhangi bi haz sanırım 15 pro mu ne onla aynı değilmi genelde öyle yapıyorlar
  11. nowdead88

🔥İndirim Asus Tuf Gaming F16 RTX 3050 Laptop 37.999 TL

5050 hangi cihazlar var dostlar
  12. nowdead88

Üniversite İçin Laptop Tavsiye 50-80k

Mac daha iyi olabilir aı konusunda haklısınız ama sadece aı odaklı olmadığım için mac düşünmüyorum hocam söyledim
  13. nowdead88

Hocam 2. El çok düşünmüyorum sıfır olsa çok daha iyi olur 1788330547 Bide mac de pek düşünmüyorum
  14. nowdead88

Dostlar üni için laptop lazım 1 2 progam çalıştırılır onun harici yapay zeka kullanıöır tabii ki az da olsa oyun da oynanır oynanıcak en ağır oyun fifa falan ekran kartı watt değeri düşük olmadını istemem ayrıca bir iki tane farkı fiyatta önerirseniz ona göre karar vermek tartışmak isterim fiyat...
  15. nowdead88

❌İndirim Bitti! 250 TL Harcamaya Toplam 1750 TL Hediye!!!! Yeni Üyelere Özel

Eğer öyleyse beklemeye devam etmek gerekicek bende talep oluşturdum yukarıda yazdığım gibi ayrıca çalışamlar hiç yardımcı olmuyor kampamyayı bulamadılar bile sistsmde
  16. nowdead88

❌İndirim Bitti! 250 TL Harcamaya Toplam 1750 TL Hediye!!!! Yeni Üyelere Özel

Bende 1000 için şuan kayıt oluşturtum 1786630387 Bu arada daha önce kuveyt türke katılım kampanyasında 500 tl yatmamıştı 2 3 ay en sonunda arayınca ertesi gün yatmıştı
  17. nowdead88

5-10 Bin TL Arası Tablet Önerisi ?

İyi olur
  18. nowdead88

Öneri 50 Bin TL Bütçeyle Oyuncu Laptop Tavsiyesi

Ram ve işlemci iyi gibi ama 5060 lı bir cihaz daha iyi olmazmı
  19. nowdead88

🔥İndirim Adidas Sırt Çantaları 619 TL

Bitmiş galiba
Geri