Arama sonuçları: *

• Users: sbalik61
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Slayer R9T RTX 5090 Alınır'Mı !

Valla ben ölü piksel görmedim , donma kasma da yaşamıyorum mmorpg ,fps, maç vb oyunlar oynuyorum ben gayet memnunum da işte ekonomik sebepler satmama vesile oluyor yoksa cihazdaki klavyenin rgb yapılandırma kontrolünden, kasanın yakışıklılığı ,yani çok güzel bir makina
  2. S

Slayer R9T RTX 5090 Alınır'Mı !

Ben kullanıyorum aynı modeli kral hatta para sıkışıklığından satıyorumda. 6-7 aylık + - ile bilmek istediklerini sor yardımcı olayım istersen.
  3. S

4000 Tl Civarlarına Sessiz Klavye Önerisi.

Dostum şahsi önerim , eğer bir e-sporcu değilsen uluslararası bir başarı hedefin yoksa, oyun mentalin günlük kendini doyurmaktan öteye gitmiyorsa o bütçelerde ve amiral gemi klavye bakmamanı öneririm. hatta alan sorunun ve kablosuz olması takıntın yoksa bir önerim şöyle olabilir, ben şu 6 sene...
  4. S

Usb çoklayıcı önerisi f/p

Dostum ben 1 ay önce bu linkte bulunan üründen 2 tane aldım laptopumda aktif şekilde kullanıyorum yalnız ben aldığımda 399 tl idi, şuan baktım fiyatı artmış ama şöyle söyliyim 8 portun 8 ide dolu hepsi verimli çalışıyor tavsiye ederim. yoksa piyasada 100-200 tl bandında da bulunabilir , bu...
  5. S

🔥İndirim 195₺ Old Spice Bearglove Erkek Duş Jeli ve Şampuan 1000 Ml XXL Büyük Boy

Stok bitmiş konuyu güncelleyebilirsiniz.
  6. S

N11 İNDİRİM KODU KUPONU LAZIM

Öncelikle yardımın içiin tşekkür ederim , sanırım alacağım işlemcide kullanamıyorum bu kodları ben
  7. S

N11 İNDİRİM KODU KUPONU LAZIM

Selamlar n11den 8700F alacağım da kenarda sağda soldan gelen indirim kuponu olup 50-100-150-200 neyse artık paylaşmak isteyen varsa sevinirim.
  8. S

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

epomaker'e nereden ve ne için mail atacağız bilgi verebilir misiniz? bide ödeme şekilii olarak direk kart bilgileri ile mi alabiliyoruz paypal vs yok bende de o yüzden soruyorum.
  9. S

🔥İndirim Honor Pad 9 + Klavye ve Kalem 11.599 TL 🔥🔥🔥

ben kalemsiz halini bu fiyata aldım dostum zaten, kalemi varda vermiyor değilim yani. Keza ben 10k ya almadım ve ürün 1 ay felan oluyor alalı. Ezbere konuşmazsak iyi olurdu 1732796566 ben kalemsiz halini bu fiyata aldım dostum zaten, kalemi varda vermiyor değilim yani. Keza ben 10k ya almadım...
  10. S

ben kalemsiz halini bu fiyata aldım dostum zaten, kalemi varda vermiyor değilim yani. Keza ben 10k ya almadım ve ürün 1 ay felan oluyor alalı. Ezbere konuşmazsak iyi olurdu
  11. S

Öneri MSI FORGE GK310 RED SWITCH İNCELEME 🔥

Allah rızası için ne F75'Miş herkes minicik klavye kullanmak zorunda mı ? Ben TKL Klavyeden nefret ediyorum mesela , Multimedia tuşu geniş tuş aralığı arıyorum , her klavye sorana F75 önermeyin allah rızası için . Sırası ile kullandığım klavyeleri yazayım. ASUS TUF K1 ASUS TUF K3 ASUS ROG...
  12. S

bende var aynı tabletten alalı 1 ay oluyor , 10k ya bırakabilirim . Kalemsiz hali
  13. S

🔥İndirim Claws Spectrum K1 Membran Gaming Klavye 699 tl 🔥

Ben kullanıyorum , evet mekanik değil, puding keycaps tuşları çok soft kullanışı çok rahat tavsiye ederim.
  14. S

🔥İndirim Claw's Sonic V1 Kablolu Gaming Kulaklık 700 TL 🔥🔥

Valla ben mekanik klavyeyi felan sattım , Claws nova k1 , birde havit gamenote 3'ü1 arada kulaklığını bugün aldım . Pudding caps gibi tuşları var klavyenin boş boşuna yazıp yazıp siliyorum klavye o kadar hoşuma gitti ki , tekerleğide var :D Multimedia tuşlarıda 419 tl ye aldım, Kulaklığı da...
  15. S

🔥İndirim 6799 TL Apacer AP1TBAS2280F4-1 1TB 11500-9000MB/s M.2 PCIe Gen5 x4 SSD Disk

Alınmaz çünkü anakartında pcı-e 5.0 yok kral bu daha çok x670 z790 muadilinde ki anakartlara olan bir m2. bu arada incehesapta bazı zamanlarda cuma gecesi indirimlerinde yani 5399 tl'ye felan düşüyor.
  16. S

ANKET 📋 Gelmiş Geçmiş En Kötü Windows İşletim Sistemi Hangisi ?

Windows Vista kullanmayanlar 11'e kötü demiş :D Vista kullananlar şuan buna gülüyor :D
  17. S

İ5 12400f mi yoksa R5 5600 mü?

5600 gerek çekirdek gerek performans anlamında 12400f'e nazaradan çok daha güçlü aslında , örnek vermek gerekirse 4070 superi bile 4070 ti superi dahil 4k monitörde "solo pc oyunlarında" besleyebilirken, 12400f bunu yapamıyor maalesef. bilginiz olsun . Şahsi kanaatim 5600 'den yana
  18. S

8400F DİP FİYAT BUDUR !

Bence de haklısınız dostlar, fiyat olarak daha uygun olması gerektiğini düşünüyorum ancak mevcut ürün fiyatları içerisinde en uygunu bu olduğu için paylaştım. Değerlendirmek isteyenler değerlendirsin diye :) Konu ve emek için bir like kafi :)
  19. S

8400F DİP FİYAT BUDUR !

Alakam yoktur, donanım arşivi kadar olmasakda kendi çapımızda bi fp sistem topladığımız bileşen incelediğimiz kanalımız var orada gezerken bulmuştuk bu fiyatı . Siteyi de yaklaşık 2-3 yıldır takip ediyorum. Kendim 7600x ve b650m anakartımı oradan almıştım fiyatı çok iyiydi diye 1 sene önce. O...
  20. S

8400F DİP FİYAT BUDUR !

https://www.dfsbilgisayar.com/amd-ryzen-5-8400f-4-2-ghz-16mb-l3-cache-bellek-12-cekirdek-am5-4nm-tray-fansiz-kutusuz Dfs bilgisayar eskiler bilir, bilmeyenler için ben kendim de buradan alışveriş yaptım bir sorun yaşamamıştım. Piyasanın en uygun fiyatı burada, havale ile ödeme yapılırsa daha da...
Geri