Arama sonuçları: *

• Users: osman.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

Yardım 2 Laptop arasında kaldım yardım

Arkadaşlar bu 2 arasında kaldım monster mi alıyım yoksa hp mi aradaki fiyat farkına değerimi...
  2. O

Yardım Hangi laptop u almalıyım

Arkadaşlar 2 tane laptop arasında kaldım işlemcileri farklı biri Intel biri AMD hangisi daha iyi...
  3. O

Öneri 20K laptop tavsiyesi

Arkadaşlar 20 bin TL bütçem var hem iş hemde oyun için laptop arıyorum tavsiyeleriniz neler
  4. O

Öneri Müzik için kulak üstü Kulaklık tavsiyesi.

Arkadaş 1000 TL bütçem var müzik dinlemek için arıyorum böyle bass'ları güzel olan kulaklık tavsiyeleriniz neler
  5. O

Öneri M1 VS RTX 3050 İ5 11th

Evet mac te bazı creckli uygulamalar olmuyor
  6. O

Öneri M1 VS RTX 3050 İ5 11th

Merhaba arkadaşlar m1 çipe sahip Macbook mu almalıyım yoksa RTX 3050 ekran kartı i5 11. Nesil işlemcisi olan bir laptop mu almalıyım kullanım amacım mimari çizim ve yazılım üzerine olucak sizce hangisi 1672346874 Bu arada crack li yazılım kullanıcağım bunu söylemeyi unuttum
  7. O

Yardım Türknet'e geçtim modem konusunda yardıma ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar Turkcell Superonline dan Turknet e geçtim fakat turknet modem vermediğini söyledi Turkcell'in verdiği modemi kullanabilirmiyim yoksa yeni modem'mi almam gerekiyor Eğer yeni modem almam gerekirse butçem 600 TL Turkcell'in verdiği bi büyük kutu bide küçük kutu var büyük olan...
  8. O

Yardım Modem önerisi. ??

Türknet altyapı sorgulamada 74 mbps destekliyor menzil gücü yüksek 5 GHz olursa iyi olur
  9. O

Yardım Modem önerisi. ??

Bugün Turkcell Superonline üyeliğini iptal ettik modemi henüz vermedik turknet yeni modem alınması gerektiğini söyledi 1669220191
  10. O

Yardım Modem önerisi. ??

Merhaba arkadaşlar Turkcell den Turknet e geçtim Turknet modem vermediğini söyledi 500 TL civarında modem önerisi verirmisiniz
Geri