Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Acer Nitro 5 Laptop İçin RAM Önerisi

Hocam kaygım hem ondandi hemde bu cl değerinlerindendi sağolun açıkladınız,her şey için cok teşekkür ediyorum.
  2. E

Hocam Öncelikle Teşekkür ediyorum siparişimi verdim. ayriyetten bir şey sormak istiyorum bu cpu z programında cl değeri 20-21-22-24 gösteriyor bunlardan hangisi gerçek cl değeri,hangisine göre almamız lazım. mesela siz cl 22 dediniz jedec#13 e mi bakmalıyız
  3. E

hocam uyumluluk için sk hynix bakıyorum, crucial ile sk hynix uyumlu çalışırmı 1719255662 hocam cl 22 olanı mı almalıyım yoksa cl 19 mu
  4. E

bi kaçtane baktım ama aynı fiyatta uyumluluk için aynı markayı almaya çalışıyorum
  5. E

Arkadaşlar benim bilgisayarım Acer Nitro 5(2020) AN515-55 GTX 1650 Ti i5 10300H 1x16 GB RAM 512 GB M.2 Bu bilgisayara RAM almayı düşünüyorum ama kafamı CL değeri karıştırıyor birkaç tane RAM buldum, almayı düşünüyorum ama uyumlu olur mu olmaz mı bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim Bunu...
  6. E

F/P mouse Önerisi 300tl max

Xotran Aldım 125 tl ye Geldimi ürünü paylaşırım
  7. E

bişey sormak istiyorum. ben düşük hassasiyette oynayan bir oyuncuyum ve şuan elımde bulunan mouse hızlı hareket yapınca hareketımı algilamıyor ve dönmüyor bu sorunu önerdiğin mouse ta yaşarmıyım. Bu mouse nasıl Meetion Lightweight bu ürüne de bir bakabılırmısın.
  8. E

2 si de bütçemi aşmakta Güvenilir bir marka mı?
  9. E

Mouse arayışındayım ama bir sürü çakma mouse var hangisine bakacağımı şaşırdım.Mouse Önerirseniz sevinirim.Birtane ürün buldum alınır mı? alınmazmı bilmiyorum linkini veriyorum. (Bu arada indirimim var n11 %10 hepsiburada 75 tl(alt limit150tl)) Rampage SMX-R70 Blaze Bu ürünün kendi sayfasında...
Geri