Eğer becerebilirim diyorsan al kenara koy , ya da kaldığın ev dışında bir akrabana teslim et . Denendi onaylandı emin ol hiç ders çalışamıyorsun . Hele ki hikayeli oyunlara sararsan vah haline :D Ben deneyimledim ..
ben sürekli oradan alıyordum uzun vadeli yatırım için . Geçen aradım işte o zaman dedi bana bu farkı . Ondan sonra başladım mobil bankacılık üzerinden almaya
kuyumcuda daha cok oluyor bizim buralarda kuyumcu 400 tl fark alıyor . mobil bankacılıkta akşam 4-5'ten sonra alış ile satış arasında ciddi fark oluyor . Sabah saat 10 ile 4 arası alış ile satış farkı çok az oluyor. Böyle değerli yatırımlar için en mantıklısı bence sabah 10 akşam 4 arası almak...
TL bakiyenden düşecek 250TL'yi . Faturasız hatlar için fikrim yok ama büyük ihtimalle ; atıyorum 500TL yükleyeceksen kendisi 250TL düşecektir. Karta İade geleceğini düşünmüyorum
1767966343
QR ile faturana yanstıt Limiti varmış sanırım . Siz ona bakıp mı alışveriş yaptınız yoksa limit var diye...
Material Number Kısmına CT ile başlayan kodu mu gireceğim
1759504252
471660 kodunu girince ram çıktı karşıma
1759504270
Ama neden görünüşleri farklı onu anlamadım
N11 uygulaması üzerinden UYGUNURUNAL satıcısından laptop için RAM aldım . Resimlerde gibi değil . Dikkat ederseniz etiketin altındaki siyah belleklerden tek sıra var . Resimde çift görünüyordu . Üstünde ki barkodları okuttuğum zaman herhangi bir sayfa vs. açılmıyor sadece kod gibi birşeyler...