Arama sonuçları: *

• Users: Hasan eren
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Razer blackshark dönüştürücü

Razer blackshark v2 x kulaklık aldım fakat pc içim olanını değil playstation için olanını almışım oda tek jak çıkışlı sadece birinden birini seçmek zorunda kalıyorum içinden de dönüştürücü çıkmadı internetten dönüştürücü baktım fakat yorumlar kötü kalite bozuyormuş razerın kendi dönüştürücüsünü...
  2. H

Kasa aldım başıma gelmeyen kalmadı yardımcı olurmusunuz lütfen ?

cevaplarınız için teşekkür ederim en kısa sürede yapıp sizi bilgilendireceğim
  3. H

hayır hepsi yapılı 1766137876 kasa ekran kartı ve işlemci soğutucusu hariç montajlı geldi msı pro h610 6000mhz ddr5 anakart ıntel core i5 14600kf 3.5 ghz işlemci 5060 ekran kartı gskıll 16 16 olmak üzere ddr5 ram 500mb ssd harici olarak 500mb başka bir ssd windows 11 home sürümü güncellemeler...
  4. H

Öncelikle merhabalar itopya üzerinden kendime bir sistem aldım monitör ekipman kasa olmak üzere bir hevesle ama aldığım günden beri sıkıntı yaşıyorum hemde bir tane değil ilk olarak başlayayım çift monitör yaptım masamı ve masaüstü arka planımı kendi istediğim gibi değiştirdim fakat arka plan...
  5. H

Masaüstü fotoğrafım siyah siyah oluyor

çözüm buldunmu hocam
  6. H

BİLGİSAYAR MASAÜSTÜM VE SİMGELERİM SİYAH OLUYOR

hocam nasıl çözdün
  7. H

Daha önce başına gelen varmı

sol kliğe basılı tutup ekranı seçersem eğer masaüstü arka plan geliyor kazı kazan gibi diyim ben size bazende arka plan kafasına göre siyah oluyor sonra geri geliyor
  8. H

Internet var ama yok

aynı sıkıntı bende var
  9. H

NASIL BİR SİSTEM ANLATABİLİRMİSİNİZ

10. H

Hazır sistem önerisi

55bin tl gibi bir bütçem var lol cs rust gibi oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyacam monitör de dahil olmak üzere bir önereceğiniz hazır sistem varmı ?
  11. H

Bilgisayar kasası için öneri

Fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz alınabilinirmi ve aynı zamanda ilk defa alışveriş yapıcam kasalar toplumu geliyor yoksa bizmi topluyoruz
  12. H

Bu sistem kaç paraya kadar alınır arkadaşlar?

anlamadığım için buraya danıştım işte teşekkür ederim internetten sıfırlarına baktım mantıklı gelmişti aslında elimde şuan bilgisayar var fakat kardeşimin lol cs falan atıyor ve takılma fps sıkıntsı yaşıyormuş rx550 2gb ekran kartı Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz, 3392 Mhz, 4...
  13. H

Windows hazırlanıyor lütfen bilgisayarını kapatmayın

çok sağolun işime yaradı teşekkür ederim
  14. H

intel core i5-3570 3.40GHz 3.39 GHz
  15. H

bilgisayar açık olsa bakabilirim fakat açılmıyor attığım resim ile aynı şuan
  16. H

hiç fikrim yok işlemci hakkında
  17. H

telefon otomatik olarak düzeltmiş 1tb demek istemiştim format attıtabiliriz fakat bilgisayarımızın içinde önemli olan bir kaç dosya ve belgelerimiz var
Geri