Arama sonuçları: *

• Users: Göktürkk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

🔥İndirim Felix, Pro Plan, Gourmet 2 Al 1 Öde (Prime Özel)

Kaliteli marka aklın kalmasın al
  2. G

🔥İndirim Felix, Pro Plan, Gourmet 2 Al 1 Öde (Prime Özel)

1 tane alabiliyosun sadece 2al 1 ödeden
  3. G

🔥İndirim Asrock Radeon RX 9070 XT Challenger 47.239tl (Paraf 6 Taksit)

Komedisiniz ya engelleme beni nolur :)
  4. G

Vatan kampanya yaparkende yapiyomuydun bu yorumu acaba bedava ram satarken vatan neredeydin
  5. G

Merak etme abicim haberim var herşeyden klavye delikanlıgi yapma sinirleniceksen forumda yorumda yapma şu yorumdan yaşının kaç olduğu anlaşılıyor zaten merak etme abisi aciliyeti olan belki alır 2027 nin ortasında yeni kartlar piyasaya girdiğinde şu paylaşılan kartlar illaki düşecek
  6. G

Senin gibiler almaya devam ettikçe bu piyasanın azda olsa düşeceği varsa düşmez zaten 1.5 ay önce 36 ya veriyolardi bu kartı
  7. G

🔥İndirim Montech Xr Wood Kasa 3.149 TL - Son 4 Stok!

Bu kasanın içindeki fanların kalitesi nasıl bilen varmı ?
  8. G

Arctic Liquid Freezer Iı 420 A-Rgb - 3.998 TL

Bu soğutucuya hangi kasayı önerirsiniz ?
  9. G

❌İndirim Bitti! Steelseries Arctis Nova 7x Gen 2 Magenta 7599 ₺

https://www.itopya.com/steelseries-arctis-nova-7-gen2-kablosuz-beyaz-gaming-kulaklik_u30973?srsltid=AfmBOopX8L5EgBee-agPNpba4gZoivELo5ipMNbw3rX-J4CDwdJ_bdL7 1781346844 Şu an dip fiyat 9-10 dan aşağıya yok
  10. G

❌İndirim Bitti! Steelseries Arctis Nova 7x Gen 2 Magenta 7599 ₺

Siyahı 7500 e itopyada mağazada mevcut beyazıda itopyada 8000 e sepete ekleyebiliyorsunuz.
  11. G

5-6 K Bandına Wireless Kulaklık Önerir Misiniz? ?

Aynı klansman çok absürt bı fark yok arkadaşımda var gayet güzel kulaklık batarya ömrü artics 5 in daha uzun onu biliyorum. Steel series ürünlerinden soğudum daha öncede Apex 5 hybrid klavye almıştım 3-4 ay kullandım kendi kendine W tuşu bozulmuştu basmıyordu üstüne artics 5 de böyle yapınca...
  12. G

Satıcıyla görüşüp iade isticem kabul etmezse değişim yaparsa bire bir oda olur. Şu an Logitech g733 siparişi verdim bekleyecek vaktim yok
  13. G

Güncellemeleri yaptım nafile 5 ayda kulaklık iptal oldu konfor ve ses kalitesi herşeyi güzeldi ama şu an dongle pasif şans diyelim baltalamak da istemiyorum teknoloji işi sonuçda
  14. G

Rekabetçi oyunlar oynuyorum. 5-6 k bandına uzun kullanımlar için konforlu pil ömrü uzun kulaklık önerirseniz sevinirim. Yaklaşık 5 ay önce steel series artics 5 x almıştım dongle de sorun var sanırım PC kulaklığı görmüyor dongle ışığı yanıp sönüyor veya hiç yanmıyor aldığım zamandan veri...
Geri