Arama sonuçları: *

• Users: omer7119
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. omer7119

Dualsense servis ilgilenmiyor

beyler yardımcı olabilecek var mı lütfen
  2. omer7119

Dualsense servis ilgilenmiyor

dualsense gamepad almıştım bundan yaklaşık 1.5 yıl önce gamepadde drift sorunu başladı ve servi,se götürdüm yetkili servis normalde garanti kapsamında olmasa bile inceleyip tamir yapması lazım ama direkt eurasia garantili ürünlere bakmıyoruz dediler sony yi aradım başka bir servise götürün dendi...
  3. omer7119

sıvı soğutma pin sorunu

peki fan pini boşta kaldığındada çalışıyor sıvı soğutma ama dediğim gibi hızını kontrol edemediğim için tam verim alamıyorum bu bir sorun yaratırmı
  4. omer7119

sıvı soğutma pin sorunu

asus prime a 620 mk anakartım var buna deepcool ls520 sıvı soğutma taktım ama anakartta sys fan veya fazladan cha fan portu olmadığı için sıvı soğutmayı max hızda çalıştıramıyorum soğutması yine güzel ama tam verim alamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim cha fan pinine kasa fanları takılı op...
  5. omer7119

pc kendi kendine fps sayacı açıyor

baktımda yok aga kapatamıyorumda görev yoneticisinede baktım monitör kendimi açtı diye baktım yine yok 1717333603 fps sayacı kurmadımki sadece after burner var onuda istediğim zaman kendim açıyorum bu başka bir şey ama ne olduğunu çozemedim
  6. omer7119

pc kendi kendine fps sayacı açıyor

pc kendi kendine fps sayacı açıyor düzeltemiyorum pc yi yeniden baslatıyorum ama yinede bu sorun oluyor sağ ustteki sayaç kendinden açılıyor
  7. omer7119

Çözüldü✓ İTOPYA BOZUK ÜRÜN GÖNDERDİ İADE ALMIYOR

Sinerji ve gaming gen tr den aldım bugüne kadar aldığım herşeyi kesinlikle memnunum herkese tavsiye ederim
  8. omer7119

asus servisi monitördeki ölü pikseli bulamıyors

asus monitörümde ölü piksel buldum ve bunu garantiye gönderdim mlü pikselin bulunamadığını söyleyip geri gönderdiler diyorlarki video çekin öyle gönderin onuda ben yapacaksam servis olarak sen ne işe yarıyacaksın yardımcı olursanız sevinrim fotoğrafınıda alt tarafa bırakacağım oradan...
  9. omer7119

Rtx 4070 quantum cloud mining güvenilir mi?

rtx 4070 ekran kartı aldım ve asusun resmi sitesinde böyle bir şey ile karşılaştım sizce güvenilir mi? denesek sıkıntı yaşarmıyız daha önce deneyen olduysa yardım ederseniz sevinirim
  10. omer7119

Asus rog gladius 3 wireless şüphesi

Asus rog gladius 3 wireless mouse aldım gaming gen tr den youtubeda izledigim videolarda mouse normalde içersinde asus rog switchler takılı olarak geliyordu pakettense omron switchler çıkıyordu ben kutuyu açtığımda şüphelendim daha önce acilmis olabilirmi diye çünki benimkinde omron switchler...
  11. omer7119

PC için DualSense alınmalı mı?

Dostum 1 senedir pc de kullanıyorum gayet memnunum tabii ki tam destek olmadığı için bazı yerlerde sorun yaratiyor ama o kadar da sıkıntılı değil dsx diye bir yazilim var steam de satiliyor onu kullanabilirsin mesela onun disindada destekleyen oyun sayisida her geçen gün artıyor
  12. omer7119

asus rog go 2.4 jak hatası

Eyw hocam saolasın
  13. omer7119

asus rog go 2.4 jak hatası

asus rog go core 2.4ghz kablosuz kulaklık almıştım 1 ay kadar önce şuan fakettimki jak ile bağladığımda kulaklığın butonları çalışmıyor diğer hiç birseyde sorun yok ve jak ile bağladığımda armoury crate üzerindede görünmüyor kulaklığa sahip olan baska arkadaslar varsa beni aydınlatırsanız sevinirim
  14. omer7119

Asus rog go 2.4 wireless kulaklık jak sorunu

Bi bakayim başka jak girişli cihaz bulabilirsem onlarda deniyeceğim 1701174348 İtopya inş değişim yapar yoksa dediğim gibi zarar ediyorum aldigimda kulaklik 2300 tl idi simdi 3k
  15. omer7119

Asus rog go 2.4 wireless kulaklık jak sorunu

Merhaba arkadaslar yaklaşık 1 hafta önce asus rog go kablosuz kulaklık aldım itopya dan kulaklığı kablolu hiç denememiştim bugun deniyeyim dedik ve farkettim ki kablolu bağlantıda sıkıntı var telefondada pc dede tek taraftan ses geliyor pc de mikrofon kullanılamıyor ve aroury crate üzerindede...
  16. omer7119

lenovo l340 i5 9300h undervolt

notebook um valorantta darboğaz yapıyor işlemciden dolayı videodaki undervolt ayarlarını yaparsam düzelirmi aceba throttle stop dan
  17. omer7119

Lenovo l340 performans moduna geçmiyor fn+q çalışmıyor FPS drop

Cihazı 2 gün önce aldım bios da High performance modunda gözüküyor ama valorant da vs FPS drop sorunu oluyor yardımcı olursanız sevinirim FPS drop sorununu biraz araştırdım işlemci için ısı limiti vs varmış oraya gelince Hz düşürüyor bu ısı sınırını kaldırma veya yükseltme imaknim varmı bu...
  18. omer7119

lenovo l340 performans modu çalışmıyor

merhaba yaklaşık 2 gün önce lenovo l340 notebook (9300h gtx1650) aldım 2.el cihaz sağlam temiz ancak performans moduna geçiremiyorum cihazı ve oyunlarda fps drop sorunu oluyor performans modu için fn+q yapıyorum ama hiç bir sey değişmiyor cihaz mod değiştirmiyor yardımcı olursanız sevinirim
  19. omer7119

Öneri Crackli oyun sitesi önerisi

merhaba kıymetli dostlar sizden pc ye virüs vs bulaştırmayacak güvenilir crackli oyun indirebileceğim site önerileri istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Geri