Arama sonuçları: *

• Users: KOLSUZZZadam
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

JONSBO Z20 BOYUTLARI

Rica ederim
  2. K

JONSBO Z20 BOYUTLARI

https://www.jonsbo.com/en/products/Z20Black.html Bu siteden olçülerine bakabilirsin
  3. K

Yardım Amd noise suppression açılmıyor

Bakın tik’e tıklıyorum açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor
  4. K

9070xt 9700x termal test sonuçları

gelişmiş özellikleri fulleyince sıcaklık ve fps değerleri
  5. K

çöktü :D
  6. K

yani bilemedim şuan 1771421669 buyrun hocam 7 saat test sonrasında bu ss aldım 1771422179 şuanda rdr2 girecem inş çökmez
  7. K

Yardım Amd noise suppression açılmıyor

bu niye açılmıyor veya nasıl açılır lütfen biri yazsın forumda bu sorun cevapsız kalmasın
  8. K

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

yandaki emektar 900p casper monitörün mahcubiyet
  9. K

Yardım Thermalright Warframe pro 360 gif koyamıyorum

hocam ismi değiştirdim gene olmadı
  10. K

buyrun hocam 1771410426 attım hocam
  11. K

İngilizce karakter önem gösterdim(ismi “ds” yaptım) h264 enkoder video mp4 biçimine sokup denedim olmadı ne yapacağımı bilmiyorum
  12. K

Hepsijet kuryesi kargomu iade ettirdi

Galiba adamları fazla aradım biraz darlamış olabilirim adam direk tanıdı beni siparişim yurt içi kargo ile geliyormuş yoldaymı sms yollamamış kargo şubesi bireysel teslimat sanmış kargo no sundan takip ediyom hadi bakim gelişmeleri buraya yazıcam hem anı biriktirmiş olucam :D
  13. K

Bugün kargoya verilir dendi ama verilmedi iadeyle uğraşmadan tekrar gelir dedimde olmadı pazartesiyi bekliyecem artık offf bir kurye yüzünden şu olana bak 1 hafta daha bekliyecem artık
  14. K

Evet öyle olmaması lazım ama dediğim gibi birer dakika aralıklarla tam 5 kere geldik yoktunuz mesajı yollatıp iade basmış
  15. K

Restoranları demiyorum bile bir yerden zehirlendiğim bile olmuştu tabi bildirdim vs kapatıldı orası
  16. K

Şu kuryeleri denetlemiyolar ya işini hakkıyla yapanlar helal olsun ama böyle yapanlara yazık olsun kazandıklara para haram olsun
Geri