Arama sonuçları: *

• Users: herimger101
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Sıvı soğutucumun fan ayarını nasıl kontrol edebilirim

Dostlar Merhaba MSI Mag Coreliquid 360R V2 360 Mm Sıvı Işlemci Soğutucusu Kullanmaktayım Fan Ayarını Nerden Yapabilirim Acaba? Herhangi bir Kontrolcüsü Yok MSİ Center'da Hangi Bölümde Yer Alıyor Bulamadım Bilen Arkadaşlar Yardım Edebilir mi?
  2. H

İşlemci Hızım Normal mi?

Merhaba Arkadaşlar İşlemci Hızım Normal mi? Boşta Bu Şekilde Oyun vb Girince 5.11 hızlara çıkıyor teşekkür ederim
  3. H

i7 13700K İşlemcimin Bu Kadar Sıcak Çalışması Normal mi?

Merhaba Arkadaşlar Temel Hızı 3.40 GHZ Fakat 5.10 GHZ Aralığında Çalışıyor Bu Sıcaklık Normal Mi? Sıvı soğutucum msi coreliquid 360r v2
  4. H

Sıvı soğutucumun montajı doğru mu bi bakar mısınız?

Merhaba dostlar bu montaj doğru mu doğru yerlere mi takmışım kabloyu lütfen bakar mısınız teşekkür ederim
  5. H

İ7 13700K İşlemcimin Bu Kadar Isınması Normal mi?

beyler yardımcı olucak mısınız? yoksa kötülemeye mi geldiniz ben burda yardım alabileyim diye yazı yazıyorum yardımcı olmuyorsunuz.
  6. H

msi coreliquid 360r v2 güzel soğutucu ama anlamadım garip bi durum
  7. H

Dostlar merhaba işlemcim i7 13700k Sıcaklık değerleri normal midir? bana yüksek geldi sıvı soğutucum var fanları felan dönüyor bilmiyorum soğutmuyor mu diye şüphe içindeyim Yardımcı olursanız çok mutlu olurum hayırlı geceler
  8. H

Kasada ARGB Ayarı Nasıl Yapılır?

Kablo nun ismi ne diye geçiyor acaba
  9. H

Nasıl bulabilirim acaba anakartımda mı yer alıyor yoksa kasamda mı?
  10. H

Hocam bu var tüm fanlar buna bağlı arkada fakat buraya oturtabileceğim bi kablo veya modül yok bu ne diye geçiyor nasıl bulabilirim burayla bi ilgisi var mı ne yapmam lazım?
  11. H

o kontrölcü kasadan çıkmadı adı nedir acaba? ne diye geçiyor nasıl bulabilirim?
  12. H

Kasanın fan kablosunu nasıl bulabilirim ve nereye bağlamam gerek acaba? 1670005321 Kasanın fan kablosunu nasıl bulabilirim ve nereye bağlamam gerek acaba?
  13. H

Dostlar Kasa: Thermaltake View 51 ARGB destekli ve diğer RGB olan tüm parçalarım ARGB destekliyor. Kasamı ARGB olarak ayarlamayı nasıl yapacağım MSI center ile hepsini kontröl edebiliyorum Kasayı Kontröl Edemiyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor? Kasada Msi center destekli.
  14. H

3090 SUPRİM X RDR 2 FULL AYARLAR 1920/1080 75/78 DERECE ARALIĞINDA NORMAL Mİ?

Arkadaşlar merhaba 3090 rdr 2 full ayarlarda her şey full 1920/1080 de 75/78 derece aralığında geziyor bu normal mi?
  15. H

ACİL SİSTEME GÖRÜNTÜ GELMİYOR ANAKART 12 HATASI VERİYOR

Dostlar acil yardım montaj yapıyorum anakart 12 Hatası veriyor görüntü gelmiyor ekran kartı 3090 uyumsuzluk mu var yardım edin Anakartım msi z690
  16. H

6 AY MİNİNG TR GARANTİLİ RTX3090 VEYA SIFIR TR GARANTİLİ 3080

Hocam orda mısınız
  17. H

3090 SUPRİM X Alınır Mı?

Dostlar yurtdışı 1 yıllık Suprim X RTX 3090 buldum 14.500TL istiyor newegg den almış gümrük belgeleri faturası duruyor oyun ve çizimde kullandım istediğin testi yap diyor 10 Dakikalık 8xMSAA Furmark Testinde 67 derece başlayıp 70 derece ile bitirdi ne yapmalıyım Yurtdışı ürün almalımıyım yoksa...
  18. H

6 AY MİNİNG TR GARANTİLİ RTX3090 VEYA SIFIR TR GARANTİLİ 3080

Teşekkür ederim sağolun bekliyorum
Geri