Arama sonuçları: *

• Users: F4thcq
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Çözüldü✓ Rtx 4060ti Oyundan atma Yetersiz vram Hatası

Hocam genel bir bilgi manasında, bu sorunu yaşarsanız ekran kartını bir kaç eski sürüme döndürün, tamemen kaldırmanıza gerek yok internetten ekran kartınızı aratıp bir kaç eksi sürümü yeni sürümün üzerine kurun düzelir. Last Of Us ve God of War da yaşamıştım bu sorunu bu şekilde çözmüştüm...
  2. F

Çözüldü✓ RTX4070 Oyunlarda Tam Performans Alamıyorum. FPS Düşük ve Droplar Oluyor

Hocam kasayı başka bir prize bağlayıp deneyin. Zamanla priz içerisinde topraklamaya giden hat boşa düşüp az güç çekiyor olabilir. HW İnfo dan oyun oynarken ekran kartı ve işlemcinin tükettiği güçleri, kaç w çektiğini burada paylaşabilir misiniz ?
  3. F

Forumu İkiye Ayiracak -Anakart Sorusu . Çalıştı !(Anket)

1 kondansatör yanmıştı anakartta kısa devre olup, cihaz çalışmaya devam ediyor.
  4. F

HP NİN ALDIĞI LANET KARARLAR

Neden oynatmaz hocam, o kısmı anlamadım, tabii ki 8K falan açmaya çalışırsanız oynatmaz da 4060'ın, 1080p de "AAA" akıcı şekilde, iyi dokularda oynatamayacağı oyun yok. Ekstra olarak intel kısmında önbellek önemli değildir(13. ve 14. nesiller için konuşuyorum). İntel'in mimarisi saat hızlarına ve...
  5. F

Temu'dan en fazla kaç ürün sipariş verdiniz?

Dostlar temu'dan 20-30 ürünü tek bir sepette sipariş vereniniz var mı hiç, ben daha öncesinde 8 ürün beraber sipariş verdim ve geldi. Şimdi min sepet tutarı 1700 tl olmuş, fazla ürün gümrüğe takılır mı emin de olamıyorum, Temu tek paket gibi gösterip yolluyor ama.
  6. F

Lossless Scaling Fps düşürüyor

Dostlar, öncelikle uygulama vram kullanıyor, yani her yöntemi denediniz, yine de kasıyor ise sorun vraminiz yetmediği içindir. Ölçekleme modlarını kesinlikle kapatın, FSR veya DLSS tam olarak işe yaramaz, çünkü oyuna entegre olması gerekir, ama yineden sisteminiz çok kötü ise oyunun...
  7. F

RDR2 fsr 3 modu geldi

Ben denedim Rdr2 de ama oyun siyah ekran açılmıyor kurunca bazı olayları değiştirince açabildim oyunu mod menüsü de geldi ama bu defa modu aktif edince direkt oyundan atıyor vram yeterli ama düşük vram uyarısı verip, ama Forza 5 de denedim işe yaradı 2K da halihazırda 80-90 fps alıyorken sabit...
  8. F

Rdr2 grafik ayarından sonra açılmıyor

Epic games ten indirdim başta her şey okey oynuyordum Türkçe yama da yaptım sonra youtubeden grafik ayarı yapayım dedim gidiş o gidiş oyunu silip tekrar yüklemeden nasıl düzeltebilir save dosyaları gidebilir zaten az ilerledim yardımcı olana şimdiden teşekkürler.
  9. F

Nvdia ekran kartına amd fsr nasıl indirebilirim ?

Arkadaşlar intel işlemci nvdia ekran kartı laptop var monster, gtx serisi ekran kartı amd fsr 2.0 nasıl indirebilirim veya RSR nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz ?
  10. F

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Fiyat: 10.999 (toplam 600 stok(200 mağazalara özel)) •AMD Ryzen 5 5500 •Asus Dual RTX 3060 12 GB •Asus Prime B450MK || •3200 MHz CL16(çok marka olduğu için marka belirtmiyorum ama corsair) •Kasa İncehesapın yaptığı Fornax Sisteminde ki kasa kanal da incelemesi bulunuyor, çok hoşuma gitmişti...
  11. F

Telefonda nasıl 2 saatlik render alırım ?

Capcut üzerinden iki saatlik videoyu çıktı aldım ama galeride veya başka bi uygulama ile açamadım, yapabileceğim başka alternatif bir uygulama var mı
  12. F

Trendyol paylaş kazan kuponu nezaman tanımlanacaktı

geçenlerde ki paylaş kazanın kuponları nezaman tanımlanacak tı beyler galiba 300 tl lik paylaş kazandı
  13. F

13k ya monitör dahil sistem önerisi

13 k bütçe var arkadaşlar tam olarak nasıl bişe önerirsiniz amd ekran kartı AMD işlemci olursa daha iyi olur gibi monitör 144 hz(2-3k olsa monitör) 10-11k ya nasıl bi kasa toplanır
  14. F

Verilen ekran kartları ve arada verilen küçük hediyeler

Beyler diyelim bugün ki ram sorusunu ilk ben bildim ve kazandım cuma günü de ekran kartı için olan soruyuda ben kazandım, ekran kartı verilir mi asıl ihtiyacim olan ekran kartı çok ihtiyacim var, hikâyeye yanıt verince dedim acaba atmasamiydim cevap bunu kazanırsam diğerini kazanamam diye...
Geri