Arama sonuçları: *

1. I

CS2 Mikrofon Sorunu.

Demek ki aynı sorun ben de değilmiş hocam sende de varmış. Mikrofnu ağzıma sokarsam anca sesim gidiyor karşıya. Muhtemelen ileride düzelir çok fazla bağırırsam ses gidiyor karşıya
  2. I

OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİ

Arkadaşlar merhaba. Oyuncu koltuğu almak istiyorum . Xdrive toryum düşünğyorum 3.000₺ bandında. F/p önerebileceğiniz 1.5-3k arası koltuk varmıdır? Teşekkürler
  3. I

İ5 12400f overclock yapılır mı

arkadaşlar merhaba i512400f işlemciyi asus prime b660 plus d4 anakartta oc yapabilir miyiz?
  4. I

MODERN WARFARE 2 battle net

O fiyatlarla uğraşmak istemiyorum hocam hemen satıp cs go skini alacağım ucuza verip geçicem 1671994945 Açtım
  5. I

Tamam bilmiyordum orada açayım
  6. I

Gaming.gen tr den 2 hafta önce sistem aldığım için 1000₺ değerinde oyunu bedava hediye ettiler. dün battle. net etkinleştirip oynadım ama iyi bir cs go oyuncusu olduğum için böyle oyunlar pek sarmıyor o yüzden satmak istiyorum. isteyen e posta ve şifreyi değiştirip üstüne alabilir FİYAT :400₺
  7. I

Bu SSD alınır mı iyi mi?

Çöp boşa para
  8. I

🔥İndirim ALİENWARE 360HZ MONİTOR 0.5MS 8.449TL

280hz asus vg279qm 27" modelinde mi geçtin hocam? Ben de düşünüyorum
  9. I

İtopya.com indirim alienware 360hz

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır incelediğim ve almak istediğim monitördü alienware 2523hf 360hz. Tek satıcısı türkiyede şuanlık itopya.com dün akşam saatlerinde 8.5k fiyatına indi almak için hazırlanıyordum ki 20 dakika sonra yeniden eski fiyatı 10.8k ya geri çıktı. İtopya.com sitesinde ki bu...
  10. I

Hepsiburada monitör iade

Arkadaşlar 4 gün önce hepsiburada satıcısı üzerinden monitör almıştım asus vg279qm ama monitör beklediğim gibi çıkmadı iade etmek istiyorum. Hükümet bildiğiniz üzere 14 gün iade ve cayma hakkını kaldırdı teknolojik aletlerde. Hepsiburada müşteri temsilcisi ile konuştuğum sohbet bu. Yakın zamanda...
  11. I

Win10 pro sağlamlisans

Beyler merhaba win10 almak istiyorum https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-oem-lisans-key-satin-al/ bu site güvenilir mi sizce? Dahs önce alışveriş yapan lldu mu
  12. I

Bu fiyata BU SİSTEM ALINIR MI

Beyler merhaba. Bu sistem bu fiyata alınır mı ona göre pazartesi almayı düşünüyorum fiyat olarak çok kelepir geldi. Sizler ne düşünüyorsunuz?
  13. I

15-16K sistem önerisi

Vok friday 2 sistemi mi Hocam 5 gün önce yayınlanan sistem?
  14. I

15-16K sistem önerisi

Beyler merhaba. 15-16k arası sağlam pc toplamak istiyorum. Önerebileceğiniz bir hazır kasa var mı ya da youtube pc toplama videolarından mı destek almalıyım?
Geri