Arama sonuçları: *

• Users: KocakaplaN
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. KocakaplaN

MSI B550M MORTAR MAX WİFİ Mİ YOKSA MSI MPG B550 GAMİNG PLUS MU?

Hocam elimde ki parçalar hepsi DDR4 ddr5 yapıp ekstra masrafa girmek istemiyorum açıkçası 1756490032 1756490157 Elimde Gskill ramlar ve 5700x3d mevcut. Satıp alayım desem bir ton uğraş ve masrafa dönüşecek. Bide anakartı 2.el alacağım sıfır toplasam kalan parçaları satmam gerekecek üstelik
  2. KocakaplaN

2.el Hocam ikisi de 4000Tl
  3. KocakaplaN

Merhabalar arkadaşlar. Bu iki kart arasında kaldım ancak MORTAR versiyonda ARGB olup olmadığı hakkında bilgiye ulaşamadım. Haricen 2 adet M.2, 4 Ram slotu ve wifi olması açısından MORTAR olan daha cazip geliyor. 2.el olarak alacağım bu arada. Kullanan veya Önerisi olan var mı?
  4. KocakaplaN

24-27'' Dahili Hoparlörlü Monitör Tavsiyesi

Merhabalar. Ofis kullanımı için 24 veya 27 inch ebatlı bir monitör arıyorum. Tavsiyesiniz alabilir miyim?
  5. KocakaplaN

MSİ MEG X570 GODLIKE ANAKARTIM NE KADAR EDER?

KUTUSUZ VE FATURASIZ MSİ MEG X570 GODLİKE ANAKARTIMI SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM. EMSAL İLAN BULAMADIĞIM İÇİN SİZLERE DANIŞMAK İSTEDİM. SİZCE NE KADAR EDER? https://tr.msi.com/Motherboard/MEG-X570-GODLIKE
  6. KocakaplaN

GIBIRNET DAVET KODU PAYLAŞIMI

TEŞEKKÜRLER
  7. KocakaplaN

GIBIRNET DAVET KODU PAYLAŞIMI

MERHABALAR. GIBIRNET E GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. DAVET KODU OLAN VARSA PAYLAŞABİLİR Mİ?
  8. KocakaplaN

Logitech Gaming Software profilini G Hub a aktarmak?

Merhabalar. G502-G29 VE G510S cihazlarım için önceden Logitech Software kullanıyordum ancak G29 uyumsuzluk sorunu çıkınca Ghub a geçme durumunda kaldım. Ancak LGS yazılımında ki profili bi türlü Ghub a aktaramıyorum. LGS de profil xml uzantılı Ghub ise lua uantılı bir dosta istemekte...
  9. KocakaplaN

Çözüldü✓ KASA MONTAJ hk. yardım

Merhaba, bu yöntemi deneyebilirsiniz. Ekran kartı vidalarını montajlamadan önce diğer parçayı kasanın alt bölümden yer alan çentiklere denk getirip daha sonra vidalayabilirsiniz.
  10. KocakaplaN

R7 3700x den R5 5600x işlemciye geçilir mi?

Fazla bir fark yok gibi gibi hocam baktığım teste göre geçmeye değmez bence. 5800x veya 3D versiyonu olsa güzel olurdu
  11. KocakaplaN

13000 TL Bandında Toplama Bilgisayar (İkinci El) Ekipmanlar Hariç

Monitör ve ekipman dahil bir sistem mi hocam?
  12. KocakaplaN

Sistemim ne kadar eder?

Merhaba dostlar. Yeni bir sistem topladım ve satmak istiyorum. Sistemin fiyat hakkında önerilerinizi alabilir miyim? İşlemci: Ryzen 5500 Anakart: Asus B450 M-A II Ekran Kartı: Xfx RX 6600 8GB Ram: T-FORCE 2X8GB 3200Mhz Ssd: WD SN570 500GB Kasa: Nzxt H510 Flow Psu: Corsair RM750 80+Gold Fan: 3x...
  13. KocakaplaN

Riser kabloyla görüntü alamıyorum.

Hocam kablo çalışan bir sistemden çıkartıldı ama çözemedim açıkçası. Montajı konusunda problem olduğunu düşünmedim açıkçası. Ve kasanın yan tarafı camısı değerlerinde değişkenlik muhakkak bir değişiklik olacağını düşünüyorum ama görsel olarak farklı görüneceğini düşüncesindeydim.
  14. KocakaplaN

Riser kabloyla görüntü alamıyorum.

Merhaba dostlar. Dark gpu riser kit satın aldım. Pci-e 3.0 x16 - 200mm ( https://www.dark.com.tr/dark-pci-e-3-0-gpu-riser-dikey-ekran-karti-donusum-kiti.html ) Sistemime taktığımda görüntü alamıyorum. Biostan ayar mı gereklidir acaba?
  15. KocakaplaN

Sizce hangi güç kaynağını kullanmalıyım?

O hale sistemimde takılı olan Xıgmatek 850W ile devam edeyim 1685861546 Bende 850-750 arasında ve kalite farkından arada kaldım açıkçası. 1685861608 Hocam yazdığım 2 psu da şuan elimde. Sadece Rm750 ile değiştirmeye gerek var mı onun için foruma danıştım
  16. KocakaplaN

Sizce hangi güç kaynağını kullanmalıyım?

Dostlar günaydın. Yaklaşık 2 ay önce sistemime Xıgmatek 850W 80+G PSU aldım. Bugün bir sistemle beraber Corsair RM750 80+G psu bulunuyor sistemde. Mevcut sistemimde kullanmak için RM750 ile değiştirmeli miyim? Mevcut sistemimde ilerleyen zamanlarda sadece işlemci değişimine gideceğim oda 5600x >...
  17. KocakaplaN

Öneri Far Cry 6 Alınır mı?

Serisini severek takip ettiğim, oynadığım oyun. Tavsiye ederim hocam yan görevlerle çok daha eğlenceli hale geliyor.
  18. KocakaplaN

Corsair MP600 Core 2TB soğutuculu SSD 3503 TL

Site verileri belirttiğiniz gibi hocam 4950-3700. https://www.corsair.com/ww/en/Categories/Products/Storage/M-2-SSDs/MP600-CORE/p/CSSD-F2000GBMP600COR#tab-tech-specs
Geri