Arama sonuçları: *

• Users: mfatihates
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

YENİ ŞARKIM ÇIKTI! :)

Herkese Merahaba. öncelikle asla acısı geçmeyecek olan 6 şubat depremi adına aramızda olmayan yurtdaşlarımızı saygı ile anıyorum. Şarkımın sözlerini ve alt yapısını şubat ayının başında bitirmiştim. Deprem hem psikolojimi alt üst etmişti hemde yaklaşık 2 ay asla müzik dinleyemedim...
  2. M

Corsair 4000X Kasa Fanalrımı Kontrol Edemiyorum

Az önce aradım bi 45 dk bekleyiş ardından durumu bahsettim. Sıcaklık değerlerinin normal oldugunu aktardı fakat CHA FAN(kasa fanları) görülüp görülmeme durumunu(yani bios veya yazılım programında cha fan bi 708 rpm gözüküyor sonra N/A olarak gözüküyor durumu) için destek ekibinin mail adresini...
  3. M

dostum bahsetmiş olduğun programla "Al Suite 3" adlı asus un programı geldi Performance and Power Utilities diye onunla Chassis fan(kasa fanlarını) kontrolunu ayarladım şimdilik . yine teşekkür ederim sana sorunlarımın bir kısmını bununla halettim diyebilirim fakat ben yine pazartesi arayacağım...
  4. M

haber edicem pazartesi bilgilendirme yaaprım
  5. M

Çok teşekkür ederim pc'ye geçince kontrolleri sağlayıp son durumu paylaşıcam:) 1670181692 Malesef (
  6. M

Asus PRIME H610M-K D4
  7. M

Anakart yazılımına ulaşamadım buraya link bırakabiliyor musunuz?
  8. M

Fanlar tek bi soket haline getirilip anakarta bağlanmış görünüyor önden bende onları tak çıkart yapmıştım. açıp bi bakayım ben yine. olması gereken nedir sizce? 1670160830 Bu şekilde. Bios da da fanların bi durup bi çalıştığını çektim
  9. M

Stok fanlı hazır bir sistem aldım. Ürün elime ulaştı . Düşük şiddette fanlar dönüyordu ilk PC açtığımda. Sonra fanlar belirsiz aralıklarla tek tek durmaya başladı. Corsair Icue yazılımını indirdim fakat bende sadece fanların RGB ayarı yapabileceğim kısmı gözüküyor, cooling vs çıkmadı. BIOS'dan...
Geri