Arama sonuçları: *

• Users: PocmaN
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. PocmaN

ARC RAİDERS SÜREKLİ ANLIK DONMA SORUNU

tamamdır hocam deneyip dönüş yaparım
  2. PocmaN

buyur hocam
  3. PocmaN

kingston snv2s 500 gb m2 ssd kullanıyorum şuan 70 gb yer var ama 150-200 gb iken de bu problemi yaşıyordum
  4. PocmaN

Bu sorunu yaşadağımdan dolayı yakın zamanda tüm sistem bileşenlerimin testini yaptım hepsi sağlıklı çıktı. Ayrıca şimdi bakıyorum ki olay görüntüleyicisi 22.43 te hata vermiş oyunda mıydım hatırlamıyorum ama oyunda olmam kuvvetle muhtemel. Aşağı bırakıyorum acaba bilgin varsa yardımcı olur musun...
  5. PocmaN

Hocam 00:32 ile 00:40 saatleri arasında maçtaydım yine sıklıkla donma problemi yaşadım ama bu saatler arasında herhangi bir hata veya uyarı kaydı tutmamış
  6. PocmaN

Asus Prime B450M- A2 , m2 ssd ye kurulu başka ssd yok zaten kasamda 1771104565 Hemen deneyip döneceğim
  7. PocmaN

Hocam bunu tam olarak doğru şekilde nasıl izleyebilirim yardımcı olursan hemen kontrol edeyim 1771103959 Takılmalar olmasa gayet akıcı geliyor bana oyun ama sürekli bunu yaşamak oyun zevkini mahvediyor resmen
  8. PocmaN

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Arc Raiders , Arena Breakout gibi oyunlar oynarken en iyi ihtimalle dakikada bir oyunum 1-2 saniyelik anlık donuyor artık sinir krizi geçirme noktasına geldim. Lol , Cs2 gibi oyunlarda bu sorunu sürekli yaşamasam da çok nadiren başıma geldiği oluyor...
  9. PocmaN

Yardım MATX Kasa ve Anakarta AK400 Uyar mı?

Anladım hocam tekrar çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler çok işime yaradı.
  10. PocmaN

Hocam evet kasam küçük ve modelin bu olduğuna eminim. 2 sene önce game garajdan almıştım şimdi modeli faturadan kontrol ettim ATX yazmıyor. CPU kısmından ölçmeye çalıştım ama şuan stok fan takılı olduğu için tam yerinden ölçemiyorum sağında solunda da yer yok :D Hocam birde uyduğunu varsayarsak...
  11. PocmaN

Hocam sana çok teşekkür ediyorum benim kasayla ilgili tereddütüm burada attığın linkte ATX yazıyor ancak benim kasam küçücük matx. Hiçbir yerde bu soğutucu ve kasanın birleştiği bir kaynak bulamadım. Ayrıca önerin için teşekkürler bahsettiğin modeli göz önünde bulunduracağım.
  12. PocmaN

Hocam öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim. Soğutucunun ölçülerini biliyoruz ancak kasamın ölçülerine hiçbir yerden ulaşamıyorum.
  13. PocmaN

Merhabalar R5 5600 işlemcim var ve stok fanla 90 dereceleri çok rahat aşıyor. Yaptığım araştırmalar sonucunda kule tipi soğutucu olarak Deep Cool AK400 almaya karar kıldım. Ancak anakartıma ve kasama sığar mı konusunda yardıma ihtiyacım var. (kasanın camına değer mi ramlere ve ekran kartına...
  14. PocmaN

Battlefield 5 grafik render sorunu

Aynı sorun bende de var
  15. PocmaN

3060 gecmeyi dunusuyorum monitor almam gerekir mi

İlginç zaten bencede. Yani almak isteyene en azından şunu söyliyim çok ağır oyunlarda bile 60 fps altına düştüğünü görmedim 2k da
  16. PocmaN

Valorant Garip Fps Sorunu

O zaman pc yi çekilişle hediye ediyorum şimdi dkdkxkdkx
  17. PocmaN

Hocam pc bileşenlerimiz bire bir aynı çünkü aynı pc yi aldık sadece monitör farklı işlemcimiz r5 5600
  18. PocmaN

Oyun hazır diyor onarmıyor dkskxkskxkskx
  19. PocmaN

Sorun çöz diye bir şey göremiyorum ayarlarda valorant sekmesinde onar tuşu var sadece.
  20. PocmaN

Hocam hiç bilmiyorum ama gerçekten neredeyse aynı fps alıyoruz.
Geri