Arama sonuçları: *

• Users: ormantik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ormantik

Çözüldü✓ Monitör bağlı olmayan pc uzak masaüstü ile bağlanma sorunu

sorunu başka bir yerden buldum illaki bu duruma gelen biri olur diye yazıyorum.. bu cihazı aldım adı Hdmi 4k Uhd Dummy Plug tıkla bütün sıkıntımı bitirdi bu küçük cihaz konu çözüldü
  2. ormantik

Nays uygulamasini kullanan var mi?

eskiden daha çok kazandırıyordu şimdi haftada 4 gün hediye veriyor oda 50tl sınır olmuş
  3. ormantik

Dizi film izlemek için alınacak televizyon

bütçeni yazsaydın keşke ama a101 den bak derim uygun oluyor tıkla
  4. ormantik

2 saatlik eğlence için 30 tl verilir mi ?

30 tl karışık çerez alamıyorsun şuan
  5. ormantik

Format Atacağım Bilgisayar Yavaşlar Mı?

windows 10 da tarayıcıda bile 4gb ram harcıyor ram'i 8 yada 12 cekersen sorun yaşamazsın
  6. ormantik

Yardım Boya kalemi kullanmak vs Grafik tablet

tabletten çizebilirsin ama ilk kağıda dene karikatürlerini kendinede instagram sayfası aç bitirdiğin resimleri orda paylaş kardeşim motive eder
  7. ormantik

Dosyalarım Şifrelendi

geçmiş olsun işyerinde ki bilgisayarda rat olarak virüs yemiş büyük ihtimal
  8. ormantik

Turk telekom Port yok

tek çaren bu toplu imza olmadan port açmazlar :D
  9. ormantik

İnternet hızım nasıl?

ethernet kablosu ile denemeniz şart dostum hani bir laptop bul dene derim ancak o zaman internet hızını öğrenirsin wifi sağlıklı değil test için
  10. ormantik

İnternet hızım nasıl?

1. ihtimal: internetiniz yavaşlatılmış sebebi kota kullanıyorsanız olur yada fatura ödenmediğinde 2. ihtimal bina içi kablolama sıkıntı vardır tabi bunlardan önce ethernet kablosu ile modeme direk bağlanın eğer direk bağlı ise ethernet kablosunu değiştirin yine düzelmezse başka bir cihazla hız...
  11. ormantik

Turk telekom Port yok

sokakta ve yakın sokaklardan taşınan birini görürsen hemen git internetinizi kapattınızmı diye sor kapattık derse koş kap portu :)
  12. ormantik

İnternet hızım nasıl?

buradan dener misin ? https://www.hiztesti.com.tr/
  13. ormantik

RX 580 icin driver tavsiyesi

Formatını at amd sitesinden driverini indir kur öyle dene kart takılı olsun
  14. ormantik

Tv ye bağladım çözünürlük felan ayarladım ama tvden bağını kopardığım zaman çözünürlük ayarlama olmuyor 640 sabitliyor
  15. ormantik

Bu sorunu monitör almadan nasıl çözeriz fikri olan yok mu
  16. ormantik

AKBANK kredi kartı limitim artmış?

Banka hesaplarında haraketin var ise ödemeler yapıyorsan sana ödemeler oluyor ise kredi notun buna göre belirlenir ve çalışmasan bile kredi verilebilir örnekleri çevremde mevcut çalışmayan ve hiçbir geliri olmayan birini tanıyorum şuan 38 bin tl kredi kartı limiti var..
  17. ormantik

Çözüldü✓ windows 10 bulunan bir ssd nin yanına yeni ssd alırsam ne olur

Yazını tam anlaşılır bir soru değil ama anladığım kadarıyla elinde bir SSD var ve normal olarakda windows bu diske kurulu. yanına anakartın müsaade ediyorsa istediğin kadar disk takabilirsin oyun yükleyebilirsin...
  18. ormantik

2500 TL'ye İkinci El RX 580 Alınır mı?

ben kullanıyorum sıkıntım yok. iyi değil diyenler güvenebilirsin :)
  19. ormantik

Riot games hacklenmiş !!

riot games otursun bu kaynak kodunun nasıl ele geçirildiğini masada çözsün düşman uzakta değildir hiçbir zaman...
Geri