Arama sonuçları: *

• Users: BaronK
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

PC Kapanıyor açılmıyor

PC kapanıyor açmaya çalıştığımda anlık fanlar ışıklanıp gidiyor her bu oldupunda bios pilini söküp takmam gerekiyor ancak o zaman düzeliyor sorun neden olabilir bios pilinin değişmesimi gerek?
  2. B

Başlangıçta console_thread64

Başlangıçtaki bu console_thread64 virüsmüdür nedir?
  3. B

Yardım FHD Monitörde Düşük Çözünürlük Sorunu

ürünü sinerjiden aldım ama nasıl servise göndereceğimi bilmiyorum. diğer ürünlerün kutularından seri no ve garanti sorgulama adresi yazıyor fakat ekran kartı kutusunda yok seri numarasını girdiğimdede garanti belgesi görünmüyor
  4. B

hayır. sistemi alalı çok olmadı zaten Aralık ayının başında aldım sanırım aldığımdan beri böyle emin değilim cyberpunk kurunca ve video izledikçe tam emin oldum
  5. B

buda olmadı aga son sürümü dediğin gibi kurdum yanı pikselleşme sorunu devam ediyor
  6. B

iki şekildede denedim aynen devam ediyor sorun
  7. B

Usta En yüksek ayarlarda oynuyorum Cyberpunk2077 bile Ultr ayarlarda pikselli
  8. B

Asus TUF Gaming VG247Q1A 165hz FHD Monitör kullanıyorum Oyun içinde fotoğraflarda ve ya videolarda ekran sanki 480p den bile daha düşükmüş gibi görünüyor.. obje kenarları vs. özellikle sapıtıyor piksel dolu oluyor inanılmaz göze batıyor Ekran Kartım Inno3D RTX 3060 Twin X2 12GB Driver lar güncel...
  9. B

PC Kapandı Açılmıyor

Sinerjiden kısa süre önce aldığım pc arkadaşla oyun oynarken bir anda pc kapandı bios pilini ve ramleri söküp takmayı denedim ama sonuç yok güç tuşuna basıyorum fanlar anlık haraketlenip duruyor. bazen saatler sonra açılıyor fakat 10-15 dakika sonra yüne kapanıyor ve açılmıyor. PSU Lasanın kendi...
  10. B

Fazladan TDP değerli soğutucu sorun çıkarırmı?

Bilgisayar bileşenlerini yeni ywni öğreniyorum nwyin ne olduğunu vs. ondan emin olamadım tdp ile ilgilide pek bilgim yoktu aga sağolasın.
  11. B

Fazladan TDP değerli soğutucu sorun çıkarırmı?

Sinerji üzerinden hazır sistem aldım seçeneklerdeki soğutucu lar pahalı geldiğinden ucuza ID-Cooling SE-214-XT Modelini aldım işlemcim Ryzen 5 5500 TDP değeri 65w soğutucunun TDP değeri 180W bu soğutucu bana sorun çıkarırmı?
Geri