Arama sonuçları: *

• Users: Elgeel
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Whatsapp silinmesi sonrası veri kaybı

Whatsappın verilerini yanlışıkla silmem ile whatsappa ait tüm verilerim kayboldu.Kaç yıllık konuşmalar önemli yıldızlamalar en önemlisi fotoğrafları kaybettim. Google fotoğraflara yedek almama rağmen whatsapp klasörü silindiği için fotoğraf ve videolar çöp kutusuna düşmeden yok olmuş (kendi elim...
  2. E

Sıfırlanmış M.2 SSD'deki verilere ulaşabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, Geçenlerde garip bir olay yaşadım. Program ekle ve kaldırdan bir oyunu sildikten sonra bilgisayarımdaki her şey silindi ve yeniden başlattığımda mavi ekran verdi. Bende Windows'u başka bir SS'den yeniden kurdum sonra klonlama yaparak bu SSD'ye aktardım. Her şeyin silindiği C...
  3. E

Güç Kaynağından gelen cızırtı sesi

Merhaba arkadaşlar. Daha 2 hafta önce İtopya'dan bu sistemi topladım. hızlı resim Power Boost VK-P1900B 500W Rainbow Tempered Glass Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa kasa modeli bu Güç kaynağı ile beraber kasa. Aldığımdan beri kasadan memnun olsam da bir sorun bir sıkıntı çıkıyor sürekli. Hard...
  4. E

İşlemci Fanı Çok hızlı ve sesli

Merhaba Arkadaşlar Yeni aldığım i3 1200f çok gürültülü çalışıyor. Oyunlarda falan anlarım ama en basit işlemderde bile sıcaklık düşükken bile çok fazla ses çıkarıyor. İntel turbo boostu kapattım. Manuel olarak % olarak ne kadar kullanımda ne kadar hızlı dönüceğini de ayarladım ama hala 40 lı...
Geri