Arama sonuçları: *

• Users: Yunusavcii
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Yunusavcii

EA Play çok yavaş indiriyor

Çözümü bulabildin mi hocam ?
  2. Yunusavcii

Mekanik Klavye Önerisi

İşte ben kablosuz istiyorum ondan dolayı bu ürün olmuyor. Kablosuz önerilere açıgım.
  3. Yunusavcii

Mekanik Klavye Önerisi

Kablosuz kullanamadıgım zaman bi anlamı yok type-c nin öyle degil mi 1682503101 sonuç olarak şarjlı degil dimi yani hep kablo masanın üstünde olucak dogru mudur ? 1682504005 Kablosuz kullanamadıgım zaman bi anlamı yok type-c nin öyle degil mi sonuç olarak şarjlı degil dimi yani hep kablo...
  4. Yunusavcii

Mekanik Klavye Önerisi

kablolu istemiyorum. tek sorunum bu keşke kablosuz olsaydı 3-5 tane alırdım bozuldukça degiştirirdim :D o yüzden kablosuz istiyorum.
  5. Yunusavcii

Mekanik Klavye Önerisi

Merhaba bu ürünün veya buna benzer pudding keycaps li ürün arıyorum. %60 olması şart degil ama gateron red ve pudding keycaps olmasını istiyorum. bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?
  6. Yunusavcii

Çözüldü✓ Asus rog klavye önerisi tkl

Bi türlü bulamadım 😥
  7. Yunusavcii

Bunun beyazını bulabilir miym ?
  8. Yunusavcii

Satacagın klavyenin görseli var mı hocam ?
  9. Yunusavcii

Kablosuz klavye mouse ve kulaklık önerisi

Merhabalar iyi forumlar. Beyaz pc topladım ama klavye mouse ve kulaklıgımı degiştirip kablosuz ve beyaz yada siyah beyaz yapmak istiyorum. Öncelikle anakartım b550-a oldugu için bluetooth özelligi yok. eğer önereceginiz ürünlerde dongle yok ise Bunu adaptörle hallederim. Klavye mouse için...
  10. Yunusavcii

Youtube hesabı satın alınır mı ?

E nasıl yapıcaz biz bu işi ? Abone, izlenme mi alalım ne yapalım ? Yani sıfır bi kanala bin abone dörtbin saat izlenme baya yüksek bi oran.
  11. Yunusavcii

Para Kazanması Açık YouTube Hesabı Satın Almak

Hocam konuyu hortlatıyorum ama ne yaptınız acaba merak ettim bende sizin gibi düşünüyorum. Ama kanalı büyütmek falan ilk başta çok zaman kaybı oldugu için bi kanal mı alsam diye düşünüyodum. Hâla devam ediyorsanız yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar
  12. Yunusavcii

Para kazanması açılmamış hesap alsam bütün bilgileri degiştirsem? Bi kaç ay devam edip sonrasında paea kazanmayı aktif etsem sorun olacagını sanmıyorum.
  13. Yunusavcii

İyi forumlar. Youtube'a edit yaparak para kazanmak istiyorum. 1000 abone ve 4000 bin saat doldurması sıfırdan bir hesap için gözüme oldukça zor geliyor. Bunun yerine para kazanması açık hesap almak mantıklı mı ? Dikkat edilmesi gereken durumlar neler ? Hangi bilgileri almam gerekiyor ...
  14. Yunusavcii

Adobe Premiere Pro türkçe yama nasıl yapılır?

yeni link atar mısınız. kanallar kapanmış Premiere pro 2023 için
  15. Yunusavcii

Kasım indirimlerinde şuana kadar ne aldınız ne alacaksınız?

Kasayı çok iyi almışsın sanki :)
  16. Yunusavcii

3060 Tİ Hazır Sistem Önerisi

2 el galax rtx 3060ti buldum 6k ya o şekilde bi hesaplayıp yazarsanız sevinirim :)
  17. Yunusavcii

3060 Tİ Hazır Sistem Önerisi

Banada Nvidia lazım 15-16k civarı
  18. Yunusavcii

Öneri 90x60 cm çalışma/pc masası önerisi

https://www.evidea.com/tamamlayici-mobilya/ceramical-eco-calisma-masasi-sacramento-mese-Pedh002/ Fiyat olarak dedigin rakamlara en yakın olan budur sanırım. Bana da 130 cm genişliginde bir masa lazım https://www.evidea.com/tamamlayici-mobilya/ceramical-calisma-masasi-atlantik-cam-Pedh004/ O...
  19. Yunusavcii

20 k ya monitörlü bembeyaz sistem toplamama yardımcı olabilir misiniz ?

Nzxt h510 flow Ryzen 5 5600 Rtx 3060 - 3060ti galax ın white edition ekran kartı Beyaz Rgb li 2x8gb ram Beyaz uygun fiyatlı sıvı sogutma Bu özelliklere uygun bir ana kart b450-550 diye düşündün Monitör 144hz 1ms curved olrsa mük olur. 500gb nwme m2 ssd Uygun bir power supply Klavye mouse...
  20. Yunusavcii

İnceleme GALAX (GALAKURO) RTX 3060 WHITE EDITION İNCELEMESİ

Peki fanlarını rgb yapabiliyo muyuz ?
Geri