Arama sonuçları: *

• Users: Rynesquik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

6k`ya Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8 alınır mı ?

Hocam konuyu hortlatıyorum bende aynı ürünü şimdi sipariş verdim 7700 gibi bir rakama nasıl memnun musunuz üründen?
  2. R

Lenovo Legion R25f-30 vs Philips Evnia 24.5" 25M2N3200W/00 hangisi alınmalı?

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakma hangisini aldın ve memnun musun?
  3. R

Steam'de pazar banı varken birisi bana takas yoluyla bişey atabilir mi?

İyi sosyaller bugün öğlen steam şifremi değiştirdiğim için 5 günlük pazar banı atmış ben farketmeden bynogameden skin aldım 2-3 saat bekledim gelmedi acaba ondan dolayı mı?
  4. R

Güzel online oyun önerisi

şans oyunu reis gold eloda toxic ve bot olmasının sebebi çok basit herkesin ulaşabileceği bir seviyede oyuna yeni başlayan biri 5 maç atsa zaten otomatik silvere atıyor 1-2 el daha kazansa gold oluyor ve haliyle deneyimsiz oyuncular ve toxicler iyi oyuncuları aşağı kademeye çekiyor eğer şansına...
  5. R

5 kişi giriyorum bu seferde karşıya kız boostlamaya mı giren dersin hile mi dersin smurf mü dersin hepsi var.
  6. R

bende rank kasmaya giriyorum ama kafa dağıtmaya gelenler ve toxicler yüzüden oyun kaybetmek istemiyorum dostum
  7. R

dostum yüce arkadaşlarımla vs atıyorum çoğunu tokatlıyorum onların hesaptan girip oynuyorum ama dediğim gibi troll çok kasılmıyor
  8. R

vs bekliyorum valorant
  9. R

istersen ismini ver oynayalım knk
  10. R

dostum sen bu oyunu bilmezken bende diaydım orada da 20-30 vurup kaybediyordum sonuç aynı
  11. R

aynen öyle 20-30 vurup kaybetmem sence normal mi he bide senin rank ne
  12. R

vs bekliyorum valorant
  13. R

haha yorumumu oku dostum vs gelsen el alamazsın
  14. R

önerileri bekliyorum
  15. R

Kasaya ışık geliyor ama ekrana görüntü gelmiyor

Onları kontrol ettim sorun yok onlarda
  16. R

Kasaya ışık geliyor ama ekrana görüntü gelmiyor

Dün oyun oynarken birden PC kapandı bende açmadım tekrar bilgisayarı sonraki gün açmaya çalıştığımda kasaya ışık geliyor ama monitöre görüntü gelmiyor.
  17. R

Hangisini tercih etmeli?

o zaman IPS olan işini görecektir.
  18. R

steelseries sonar media kapatma

dip ses nasıl kapattınız?
  19. R

Hangisini tercih etmeli?

240'lık tercihim şuanda kullandığın monitör IPS ise o zaman IPS olanı al birde eğer ki FPS veya Battle Royale tarzı oyunlar oynuyorsan yine 240 Hz önerimdir.
  20. R

Steelseries Arctis nova 7 bir şey izlerken arkadaşlarıma ses gidiyor

bu arada çözümü buldum ben konuşurken mikrofonu yuvasından çıkarmıyordum ve bu yüzden izlediğim videonun sesleri onlara gidiyormuş yuvadan çıkarınca mikrofonu direk kalite arttı.
Geri