Arama sonuçları: *

• Users: defryy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. defryy

Fps oyunları için kulaklık önerisi

[H3 id='Gamepower+Fujin+kullanyorum+ancak+son+zamanlarda+ses+kasmakta+zorlanmaya+baladm.+Fps+oyuncusuyum+fark+yaratr+dediiniz+kulaklk+neriniz+var+m+btce+2000+civar']Gamepower Fujin kullanıyorum ancak son zamanlarda ses kasmakta zorlanmaya başladım. Fps oyuncusuyum fark yaratır dediğiniz kulaklık...
  2. defryy

DARMOSARK N3 DEĞİŞTİRMELİMİYİM

Merhaba darmosark n3 kullanıyorum son zamanlarda şarjı çok fazla gitmeye başladı biraz beni rahatsız ediyor. Mouse almamdan tam 2 sene geçti ama yeni modeller hakkında çok bir bilgim yok fps oyuncusuyum öneriniz olur mu yoksa değiştirmeden devam mı etmeliyim?
  3. defryy

Yardım Oyun İçin Hangi Laptopu Seçmeliyim?

Amd almak istemiyorum, kasamda kullanıyorum ve pişmanım acıkcası yazılımsal anlamda çok sorun yaşıyorum o yüzden intel denemek istiyorum ama dediğiniz gibi sorunlu bir işlemciyse dediğiniz gibi uzak durmakta fayda var ama dediğiniz sourunu sadeece log larda duydum.
  4. defryy

Öneriniz ne peki
  5. defryy

Merhaba, leptop almak istiyorum sadece oyun için, fps tabanlı oyunlar oynuyorum genelde ( CS2, VALORANT, PUBG) gibi oyunlar. 1= https://www.incehesap.com/gigabyte-...-freedos-gaming-oyuncu-notebook-fiyati-85274/ 2= https://www.epey.com/laptop/erazer-scout-15-e1-md62765-r32.html Bu iki cihazda...
  6. defryy

Çözüldü✓ LEPTOP ÖNERİN LÜTFEN

Merhaba, leptop almak istiyorum sadece oyun için, fps tabanlı oyunlar oynuyorum genelde ( CS2, VALORANT, PUBG) gibi oyunlar. 1= https://www.incehesap.com/gigabyte-a16-intel-core-i5-13420h-16gb-ddr5-ram-512gb-m-2-ssd-rtx4050-6gb-75w-16-fhd-165hz-freedos-gaming-oyuncu-notebook-fiyati-85274/ 2=...
  7. defryy

Çözüldü✓ GAMİNG LEPTOP ÖNERİN LÜTFEN

Teşekkürler cevabınız için :)
  8. defryy

Çözüldü✓ GAMİNG LEPTOP ÖNERİN LÜTFEN

Merhaba, oyun oynamak ve dizi, film, video izlemek gibi aktivitelerimi gerçekleştirmek için leptop arıyorum. Fps tabanlı oyunlar oynuyorum genelde (CS2 , VALORANT, PUBG VB...) arada LOL, MMRPG(Lost Ark) veya RUST gibi oyunlarda oynuyorum ancak ağırlıklı olarak FPS tabanlı oyunlar oynuyorum (...
  9. defryy

dead by daylight kurban önerir misiniz?

Oyuna yeni başladım 20 saatim var tek başıma oyunuyorum. Jake park ile oynuyorum şuan 50 lvl yaptım ama katilden kaçarken çok zorlanıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  10. defryy

Çözüldü✓ 32GB Ram'den 16GB Ram'e Düşürdüm ve Erkan Kartım Çöküyor

Maalesef ne denediysem sonuç alamadım, şuan format atıyorum eğer yine düzelmezse servise göndereceğim arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  11. defryy

BUNLARI DENEYECEĞİM, SONUÇLARI ATARIM.
  12. defryy

Ramlerim defult 3600 mhz zaten 32 kullanırken 2*8 3600 mhz ve bir tane 16 gb 3000 mhz ramim vardı 3000'i 3600 overclockladım sadece sonra çıkartım ve defult ayarlarına dönüm. 1705854783 Denedim hocam.
  13. defryy

HOCAM DEDİĞİNİZ AYARI YAPTIM YARIM SAAT SONUN DA TEKRARDAN ÇÖKTÜ
  14. defryy

deneyeceğim şimdi hocam umarım olur
  15. defryy

2 4 soketlerinde. Her sokette denedim o da çözüm olmadı.
  16. defryy

Şuanda varsayılan hızdalar hatta 3600 mhz olan ramleri 3200 kadar düşürdüm yine faydası yok.
  17. defryy

Hayır, ekran kartım çöküyor ve oyun kapanıyor daha sonra ekteki hatayı alıyorum.
  18. defryy

Sistemi toplayalı 3 Ay oldu Anakart; Asus prime b550m-k Ekrank kartı: XFX RX 6600 Ram; Gskill 2*8 3600 Daha önceden 36 GB Ram olarak kullanıyordum ama eski sistemi komple satınca 16 gb rami çıkartım. Çıkarttıktan sonra format atmadın sonuç olarak ram ama ben 3600 mhz çalışması için biraz...
  19. defryy

Wireless Oyuncu Mouse Önerir misiniz?

Bütçem 1000 TL
  20. defryy

Çözüldü✓ Bu klavye alınır mı ?

bende öyle düşümüştüm ancak çok gömdüler klavyeyi, galiba 2k verip uzun vadeli bir klavye alacağım kararsızım
Geri