Arama sonuçları: *

• Users: emo3176
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

GAMETECH Freezer Çift Fanlı 4x Bakır Borulu Kule Tipi Işlemci BU SOĞUTUCU Alınır mı?

dostum bence hem ekonomik hemde aşırı performanslı bir sogutucu olan snowman m200 al zaten doanım arsıvı kanalıda incelemesi var bir bak derim
  2. E

DMC:Devil May Cry Sorunu

Merhaba , Oyunu Geçen Gün İndirdim. Oyunum Sahte Ayrıca Windows 10 Kulanıyorum Ekran Kartı Driverim Oldukça Güncel Ve Bütün Framework Ve C++ Visüal Stüdyo'ları Kurdum Hem 32 Bit Hemde 64 Bit Oyunu Oynamak Çok İstiyorum. Yardımcı Olacak Biri Çıksın. Kolay Gelsin Şimdiden.
  3. E

Aradığım oyunu Bulamıyorum Yardım

Bir tane Oyun Vardı Arkadaşlar 5-6 Sene Once İnternet Kafede Oynardım Beyaz Saçlı Bir Adamdı iki Silahi Vardı Boyutlar Arası Geçiyordu Oyun Başında Kocaman Bır YAtarığa Kılıç Saplıyordu Ve Oyun Başlangıcında Karakter Bir Tane Karavana Gidiyordu Karvana Vuruyordu Canavar Karavan Ucuyordu Adam...
  4. E

asus prime h310m-f r2.0

Emin misin 8. Nesili destekleyen onuda açar bence
  5. E

asus prime h310m-f r2.0

Bu Anaakartı İkinci El alıcam uygun buldumda İntel İ3 6098p takılırmı pinler uyyor ama chipsetten emın deilim bir yardım edebilme şansınız varmı teşekkür ederım iyi forumlar
  6. E

Server Soğutucusu Aldım Performansı Ne olur

tabi geldikinde OC Voltaj Ve Stress testlerini paylaşırım 1672246043 evet hp hiç deneme sansın oldumu uyumu olcanı sanmıyroum bende ama soketler içeri girerse arkadan pul koyup pilastık somun ile sıkıcam :D
  7. E

Server Soğutucusu Aldım Performansı Ne olur

Arkadaşlar Bir Soğutucu Buldum Fiyatı Cok Uygundu 150 TL Server Soğutucus İmis Bloğu Cok Büyük Geldi Ve İçinde Fanı varmıs Bakır Borularıda Geçiyor Performansı Ne olur Acaba ?
  8. E

500 TL'ye oyuncu kulaklığı tavsiyesi

evet bu
  9. E

500 TL'ye oyuncu kulaklığı tavsiyesi

Snoy Rampge SN-RW1 Hayatımda kullanıfıgm en kalite fiyat performans microfunu duuyunca aklın gidicek ve titreşim motoru var 7.1 sanal sistem var ve kaliteli yılalrdırk ulanıyroum uygulaması da var onerrım
  10. E

EKRAN KARTIMIN ANLAMADIĞIM OLAYI VAR

aynı sorun bendede var kaç gb ramın var işelemci kullanımı kaçtır
  11. E

Ekran kartı %20 Fakat İşemci % 65

İşlemcim % 60 cıvarı ama ekran kartı % 25 30 cıvarı oyun ise 50 fps fps dusuk olmasına rağmen neden kullanmıyor sıknıtı nerde güç kaynagım yeterli gtx 1050 var 420 watt psu var Xeon E5450 ve 8 gb ram var
  12. E

8 pin anakarta Xeon X3440 95 tdp değeri 4 pin taksam sorun olurmu

evın mısın usta sanırım baya ıyı blyiorsun 8 k mesajın over clokda yapıcam ama
  13. E

8 pin anakarta Xeon X3440 95 tdp değeri 4 pin taksam sorun olurmu

donsurucumu almalıyım yoksa 4 pini takıp devam edebilir miyim
  14. E

Anakart 8 Pin Cpu İstiyor PSU 4 Pin

gigabyte anakartım var işlemci beslemesi 8 pin fakat bende 4 pin var ne yapmalıymı donusturuc alsam sıknıtı olurmu molex ihtiyacı olan güçü verirmi oc yapıcam Xeon X3440 takamyı dusnuyorum
Geri