Arama sonuçları: *

• Users: cansu.u
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. cansu.u

Çözüldü✓ python class

teşekkürler
  2. cansu.u

Çözüldü✓ python class

zor mu acaba sizce yapılması uzun sürmez ise araştırıp deneyeceğim 1671287886 ben de yeniyim o yüzden bilmiyorum ama olabilir gibi geldi döngülerle falan
  3. cansu.u

Çözüldü✓ python class

Bu programı kullanıcıya sınırsız özellik girme izni verecek şekilde yapabilir miyiz? hani 2 seçenek sunmuşsunuz ya. Onu da biz belirliyoruz. Bunu kullanıcı istediği şekilde belirleyecek şekilde olur mu? Kullanıcı her şeyi kendi belirleyecek ve program en sonunda kullanıcının belirlediği şeyleri...
  4. cansu.u

Çözüldü✓ python class

1671214634 Teşekkür ederim kodlar için çok yardımı oluyor. Benim aslında programı şu şekilde yapmam gerekiyor: Kullanıcı istediği özellikleri kendi belirleyip ekleme yapacak. Şu şekilde: Rica etsem bu şekilde yazabilir misiniz?
  5. cansu.u

Çözüldü✓ python class

python
  6. cansu.u

döngü

Olmadı. Demek istediğinizi kodda gösterebilirseniz çok iyi olur 1671184941 Anladım teşekkürler. Peki a 0 girildiğinde direkt durması için ne yapmalıyım? 1671185061 o fark etmiyor yani int veya str diye herhangi bir tanımlama yapmama rağmen metin giriyorum veya sayı. Çalışıyor şu an hallettik
  7. cansu.u

döngü

online derleyici https://www.onlinegdb.com/online_python_compiler 1671183130 teşekkürler denedim ama olmuyor hem a yı hem de deger i 0 girince duruyor döngü. Bunu neye göre yapıyor anlamadım
  8. cansu.u

döngü

okuyorum 2.sınıf
  9. cansu.u

döngü

Python while döngüsünden çıkmıyor. Nasıl çıkabilirim? Kod şu şekilde: class istek: def __init__(self,a={},deger={}): self.a=a self.deger=deger def ekle(self): liste=[] while True: self.a= input("hangi ozellik eklemek istersiniz:( eklemek istemiyorsanız 0 tuslayiniz)") self.deger=...
Geri