Arama sonuçları: *

• Users: amadeus22
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. amadeus22

Sayısalda Okunacak Bölüm Tavsiyesi?

deniz ulaştırma ve işletme mühendisliği olabilir. ama tavsiye üzerine de seçilmemesi lazım üniveristenin. ne yaparken zevk alıyorsan neye ilgi duyuyorsan onla alakalı bölümü seç derim.
  2. amadeus22

Yardım IPhone 16E alınır mı

alınır 13 yerine tercih edilebilir. ama iphone bi süre sonra batarya konusunda hiç memnun etmiyor ama 16e modelinin güç rezervi de bir hayli yüksek. seçim sizin iphone kullanıp sevdiyseniz iphone devam edin derim, ama samsung daha mantıklı bir seçim olur.
  3. amadeus22

500-600 tl civarı basketbol topu önerisi

arkadaslar selamlar belirttiğim bütçede muadillerine göre kaliteli basketbol topu arıyorum. renk vs fark etmez boyut olarak sa klasik 7 numara olacak önerilerinizi bekliyorum.
  4. amadeus22

Kızla nasıl konuşurum.

geliştirmelerden haberdar et hocam bizde faydalanalım 🙃
  5. amadeus22

Bu kol saat değerlimidir

ben olsam torunuma verirdim de dedeniz ne düşünür bilemedim. ama yaşlı insanlar genelde kırmıyor böyle şeylerde.
  6. amadeus22

Bu kol saat değerlimidir

yani kordonu açıkcası çokta önemli değil benim için benzerini saatcilerde bit pazarında falan bulabilirsiniz. 2.sini de beğendim valla güzel duruyor.
  7. amadeus22

Bu kol saat değerlimidir

benim de niyetim öyle bir hava yaratmak değildi kusura bakmayın. kordon tahminimce tamir edilir ya da parçası bulunur.
  8. amadeus22

Bu kol saat değerlimidir

hocam saatlerden anlamam ama şahsen manevi değeri yüksek bir eşya olarak değerlendirirdim. güzel de görünüyor, net kullanırdım.
  9. amadeus22

🔥İndirim Thrustmaster F1 Yarış Direksiyonu 12.349 TL - Son 1 Yılın En İyi Fiyatı

hocam az çok ilgim var ama önerdiğiniz cihazlar biraz pahalı geldi bana. öğrenci olduğum için başka önceliklerim var. yemeğe bile zar zor yetiyor param.
  10. amadeus22

Artık YKS Çalışamıyorum

şahsen hocam yerinde olsam çalışırdım bir sonraki seneye bırakmak mantıklı bir karar gibi duruyor ama emin ol öyle olmayabiliyor daha da kötüye gidebilir demek istediğim. zaten bu aralar seninle birlikte sınava hazırlanan çoğu insan senin gibi. bildiğin üzere sadece bir test değil mental anlamda...
  11. amadeus22

🔥İndirim Thrustmaster F1 Yarış Direksiyonu 12.349 TL - Son 1 Yılın En İyi Fiyatı

ilerde falan alırım alırsam. zaten anlık bir heves olduğunun farkındayım ama insanın iştahı durmuyor.
  12. amadeus22

hocam konudan bağımsız olarak bir sorum olacaktı. bende almayı düşünüyorum şu direksiyon setlerinden ama işte beklediğim gibi olmaz bir anda ilgimi kaybederim parası boşa gider gibisinden düşünüyorum. sizce böyle bir şey olur mu?
  13. amadeus22

Para kazanmak istiyorum

bundan başka çare yok maalesef
  14. amadeus22

KYK'da tavla yasak mı?

hocam bunu gelde onlara anlat zaten dinlemezler
  15. amadeus22

KYK'da tavla yasak mı?

zaten hapishaneden farksız kettleı tavayı her şeyi aldılar ne yemek yapabiliyorum ne su kaynatabiliyorum. umarım eve çıkabilirim bir gün...
  16. amadeus22

KYK'da tavla yasak mı?

peki oynanırsa herhangi bir para cezası verilir mi veya yurttan atılma gibi bir durum söz konusu olur mu?
  17. amadeus22

KYK'da tavla yasak mı?

merhabalar bunu merak ettim ona göre evden getireceğim. bilgisi olan var mı?
  18. amadeus22

Bayram geldi nasılsınız ? (Cümlenizin bayramı mübarek ola)

netleri hatırlamıyorum ama beklentimin daha doğrusu emeğimin altındaydı. tam 200kydı sıralamam deü maden mühendisliğine yerleştim.
  19. amadeus22

şuan iyiyim sende sınavını atlatıp üniversitene yerleşirsen emin ol rahat edeceksin.
  20. amadeus22

sınavında başarılar dilerim yks süreci benim için mental olarak epey yorucuydu.
Geri