Arama sonuçları: *

• Users: amadeus22
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. amadeus22

Yardım Bu Laptopu Ne Kadara Satabilirim?

hocam dediğiniz fiyatlara daha iyi laptoplar yok mudur?
  2. amadeus22

Yardım Bu Laptopu Ne Kadara Satabilirim?

merhabalar asus tuf a15 fa507nv lp-025 cihazım var. işlemci r5 7535hs gpu rtx4060. laptopu geçen sene yazın aldım hala 1 yıl garantisi var. kozmetiğinde vs hiçbir problem yok. bu laptop ne kadar eder ve yerine 45-50k bütçeyle hangi laptopu almalıyım? (genelde fps oyunları oynuyorum işlemcisi...
  3. amadeus22

❌İndirim Bitti! Kinetix Lowner Pu 6fx Siyah Erkek Sneaker 651 TL

ne güven vermedi? satıcı trendyol bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.
  4. amadeus22

Xiaomi 17t Pro Alana Sepette 15.000₺'lik Tablet Hediye + 3000₺ Kupon Fırsatı

sen ağla reis gülüp geçilecek bir şey yazdım hala uzatıyorsun, dalgasına yazdığımı söylemiştim. telefon konusunun altına etnik kökene dayanan alakasız bir yorum da yapmışsın. diyeceklerim bunlar kafana göre takıl. 1781905105 evet o anlamlarda demek istedim. cihaz konusunda xiaomi yerine senin...
  5. amadeus22

hahahahh sakin ol dostum farkları ben de biliyorum dalgasına yazmıştım ve evet hem estetik olarak hem donanım kriterlerimi karşılaması lazım.
  6. amadeus22

abicim bu tasarım nedir ya bu markanın düzgün bir tasarım çıkarmamaya özen gösteriyor herhalde. ayrıca telefonun orijinali bile kaçak gibi duruyor.
  7. amadeus22

Uyguna Yemek Olmaması

şuan bence migros kupon anlamında biraz daha iyi. aile işletmelerinde kısmen güzel indirimler veriyor.
  8. amadeus22

Uyguna Yemek Olmaması

sağ olun öneriler için konuyu gece açmıştım ve yurtta olduğum için dışarı çıkamazdım o yüzden markete falan da gidememiştim. eski yurtta airfryer falan vardı bir çok şeyi yapabiliyordum ama şuan her şeyi tek tencerede yapmak biraz vakit alıyor.
  9. amadeus22

Uyguna Yemek Olmaması

bu halini denemedim yani baget olarak. göğüs ,hazır döner veya fileto kuulanıyorum genelde daha önce de yaptım. sadece kemikli denemedim o elektrikli tencerede rahat pişer mi diye onu sormak istemiştim <3
  10. amadeus22

Uyguna Yemek Olmaması

bunlara Allah kimseyi muhtaç etmesin. spora başlamakla pek alakası yok ama tabii ki beslenmene dikkat etmen gerektiği ve bunu min maliyetle yapmaya yönlendiğin için kısmen alakası var. spor yapan arkadaslarım var ara sıra kendileri yemek yapıyor. ben de önceden böyle yapıyordum ama bazı...
  11. amadeus22

Uyguna Yemek Olmaması

bu elektrikli tencerede olur mu hocam malum yurttayım ocağım yok
  12. amadeus22

Uyguna Yemek Olmaması

haklısınız hocam önümüzdeki yıl muhtemelen komple kendi yemeğimi yapıcam. burada da diğer bir büyük sorun ortaya çıkıyor üşengeçlik; günümüzün popüler rahatsızlıklarından. eskiden böyle yapmazdım kendi işimi kendim görürdüm, zaman işte bazı şeyleri değiştiriyor.
  13. amadeus22

Uyguna Yemek Olmaması

teşekkürler öneriler için
  14. amadeus22

Uyguna Yemek Olmaması

hocam bu saatte açık değildir ayrıca çok ters bi knumdayım. arkadastan gönlünden ne koparsa misali bir şeyler buldum döner söyledim :D
  15. amadeus22

800 Bin TL Bütçe ile Golf 6

sciroccoya zincir kırıyor diyorlar hocam doğru mudur
  16. amadeus22

Uyguna Yemek Olmaması

hocam inanılmaz bir şekilde beş para etmez çiğköfte bile gelmiyor. kredi çekip kebap falan alcam sanırım.
  17. amadeus22

Uyguna Yemek Olmaması

hocam 150 tlm var.
  18. amadeus22

Uyguna Yemek Olmaması

eskiden insanlar neredeyse bedavaya yemek yiyebiliyordu. yanlış hatırlamıyorsam trendyol üzerinden falan oluyordu ama artık gerek min sepet tutarı olsun gerek gelen zamlar olsun pek bir şey alamıyoruz. öğrenci olduğum için yemeği çoğunlukla satın alıyorum. bildiğiniz böyle çok ucuza yemek...
  19. amadeus22

❌İndirim Bitti! U.S. Polo Uspa1000-04 Erkek Kol Saati 3134 TL (Troy Karta Özel 2934 TL)

bu fiyata casio öneririm. örneğin bu model benim de kullandığım fiyat performans bir saat.
  20. amadeus22

🔥İndirim Adidas Ürünlerinde Sepette Net %30 İndirim 🔥

insanları enayi yerine koymaları çok güzel; rahatsız edici bir komikliği var.
Geri