Arama sonuçları: *

• Users: Tuna7979
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Öneri Güvenilir krampon siteleri öneri

Peki kalitesi nasıl iyi dayanır mı kramponx den alıcamda karar veremedim
  2. T

3000TL Krampon Önerisi

Biraz geç cevap ama mevkin ne?
  3. T

Adidas F50 krampon alınır mı?

Aldınız mı hocam? Almadıysanız Mercurial da bakabilirsiniz
  4. T

Öneri Güvenilir krampon siteleri öneri

Hocam naptın aldın mı kramponx den veya herhangi bir yerden bende alıcam da
  5. T

KRAMPONX Mİ YOKSA ORJİNAL MI

Merhaba attığım kramponu kramponx üzerinden alıcaktım fakat biraz yaptığım incelemelerde şans işine denk geldiğini gördüm kiminin kramponu iyi çıkıyor kiminin 1 maçta yırtılıyormuş. Ben bunu halısahada antrenmanlarımda maçlarda vs. Kullanıcam sizce bu fiyata replika kramponxden mi alayım yoksa...
  6. T

Valorant DirectX11 Hatası

Aslında 90 fps veriyodu ama o zamanlar güncellemeler falan azdı şimdi dahada az alırım da maksat oyun oynamak. Birde laptop özelliklerine bakıyorum intel uhd graphics yazıyo numara yazmıyo
  7. T

Valorant DirectX11 Hatası

Eski bir laptopum var geçenlerde valorant indirdim gireyiö derken directx11 hatası aldım. Biraz araştırdım konuyu ekran kartınız desteklemiyor diyen var pcyi sıfırlayın diyen var. Ekran kartı İntel UHD Graphics işlemciside i3 1115g4 destekliyor mu bilmiyorum yardımcı oluyor musunuz. Valorant ilk...
  8. T

ryzen 5 7600 yaza kadar soğutucusuz idare eder mi

bir yorum gördüm inventus ekran kartı vs. kutulu göndermiyormuş doğru mu o siteyi kullandınız mı hiç
  9. T

sizin yönlendirmeleriniz bana çok yardımcı oldu gerçekten çok teşekkür ederim
  10. T

daha sonra soğutucu almak istesem kule tipi iyi midir yoksa sıvı soğutma mı tercih etmeliyim
  11. T

inventus sitesi güvenilir değil mi 6 ay peşin fiyata taksit çok iyi gelir bana
  12. T

inventusda peşin fiyatına 6 ay taksit var orası daha cazip geldi ama inventus adlı siteyi bilmiyorum güvenilir midir?
  13. T

dediğiniz sistemin linkini atabilir misiniz? 1729020336 yeni gördüm pardon 1729020705 hocam bence ikiside hemen hemen aynı birinde soğutucu alsam ve kasayı değiştirme kararı alsam diğerindede 32 gb yapsam aynı fiyata gelcek tahminen veya shark 7a daha ucuza gelebilcek kararsız kaldım ikisi...
  14. T

41 bin lira zorlarsam 43
  15. T

çok pahalı değil ama ilkbahar yaza kadar soğutucusuz sıkıntı çıkar mı para çıkmıyo o kadar çünkü 1729019983 kasayı değiştirsem alınır mı yoksa 4070s sistem mi bekliyim pchocasından vs.
  16. T

telefondan çwkbildim kötü gözüküyor ama inno3d twin ekran kartı oc olmayan arasında 600 tl fark varonuda alabilirim fiyat ilk kasa fiyatı ona bakmayın 1729019797 yanlış yazmışım peerless assassin evet
  17. T

132 tl fark var seçeneklerde phantom peerles 120 se var zorlayıp almayı düşünüyorum ama yaza kadar almayıp sıvı soğutucu alırsam daha iyi gibi sizce idare eder mi?
  18. T

R5 7500F Rtx4070s 36.000₺ tekrar gelir mi vatana?

teşekkür ederim iyi akşamlar
  19. T

gamegarajdan shark 7a adlı sistem alacağım özelleştirmeler yaptım ama soğutucuyla çok pahalı oluyor benim için soğutucuyu yazın almayı planlıyorum sizce yaza kadar idare eder mi. Ayrıca ryzen 5 7600 mü yoksa 7500f mi almalıyım
  20. T

mi 13t vs poco x6 pro

pocoyu asla önermem 2021 de poco x3 pro aldım 1 ay önce anakart yandı diğerleri hakkında bir fikrim yok
Geri